Verfhandel Ree

Verfhandel Ree

Binnenweg 89, 2101JE, Heemstede 023-5286479 Website

Openingstijden (20 feb - 26 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Verfhandel Ree is al ruim 65 jaar de verf- en behangspecialist voor Heemstede, Haarlem e.o. Kwaliteitsproducten op het gebied van verf, behang en raamdecoratie en advies-op-maat bij kleurkeuzes (styling) of klusproblemen. Van tuinhekje tot gehele woning; Verfhandel Ree denkt graag met je mee!

VERF:
Als erkende dealer van Sikkens en Wijzonol kan elk gewenste kleur worden gemengd in de professionele verfproducten van Sikkens, Wijzonol en Flexa Pure. Van hoogglans lak tot krijtmatte muurverf en alles daar tussen in.
Ree staat in de wijde omgeving ook bekend om haar assortiment Engelse verfmerken en biedt daarmee een prachtig assortiment kalk- en krijtverven. Met merknamen als Farrow & Ball, Painting the Past, The Little Greene en Pure & Original.
Uiteraard biedt Ree ook tuinbeitsen en parketlakken (o.a. Hermadix). Daarnaast ook de milieuvriendelijke (eco)verf van Aquamaryn en een speciaal decoratieve verf (PUUR kleur) met bijzondere toepassingstechnieken en effecten.
Ook booteigenaren weten elk voorjaar Verfhandel Ree te vinden voor de jachtlakken van Epifanes en bijbehorend technisch advies. Termen zoals anti-fouling en onder- en boven de waterlijn zijn Verfhandel Ree zeker niet vreemd.

BEHANG:
Aan grote behangtafels kun je rustig bladeren door de (bijna 500) behangcollectieboeken met collecties van bekende en minder bekende (inter-)nationale behangmerken. Voor jong en oud. Uni's en dessins. Klassiek tot trendy. Ook behoren de bekende muurstickers voor bijvoorbeeld de kinderkamer tot dit assortiment. Daarbij bestaat ook de mogelijkheid tot het laten drukken van uniek fotobehang van bijvoorbeeld een eigen foto (van groot formaat).

RAAMDECORATIE en GORDIJNSTOFFEN:
Voor elke kamer een passende oplossing voor het raam. Plissé, vouw- en rolgordijnen, houten jaloeziën, verticale jaloeziën en shutters alsook gordijnstoffen. In alle soorten, dessins, kleuren en maten. De bekwame medewerkers bespreken graag alle wensen om tot een passend advies te komen.

Meer Woonwinkels in de buurt

Deze Deco Home vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonwinkels in de buurt.