Dennissen Schilderwerken - Glasisolatie BV

Dennissen Schilderwerken - Glasisolatie BV

Distelakkerstraat 16, 6641KC, Beuningen Gld 024-6772023 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie is al sinds 1991 een echt familiebedrijf en dat merkt u in de manier waarop we met onze klanten omgaan. Dankzij de kleinschaligheid zijn wij zeer klantgericht en kunnen wij u altijd direct en op een persoonlijke wijze van dienst zijn.

We onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Dit doen we door de juiste combinatie van mensen, ervaring en materialen. Zo beschikt ons gehele personeel over een schildersopleiding en wordt er gebruik gemaakt van verf- en glas van hoogwaardige kwaliteit. Door het volgen van cursussen en trainingen is ons personeel bekend met de nieuwste ontwikkelingen en normen op schilder- en glasgebied. Dit zorgt ervoor dat we hoogwaardige kwaliteit schilder- en glaswerk leveren die voldoet aan de gestelde regelgeving en uw wensen.

Kiest u voor Dennissen, dan heeft u gegarandeerd de beste kwaliteit en bent u voor lange tijd verzekerd van mooi schilder- en glaswerk.

Dennissen Schilderwerken staat voor kwaliteit. Om dit extra te benadrukken zijn wij als gekwalificeerd onderhoudsspecialist aangesloten bij OnderhoudNL Garantie

Dagelijks houden wij ons ook bezig met het leveren en plaatsen van vele verschillende soorten glas. Glas wordt bij ons altijd geleverd en geplaatst volgens de NEN 3576 plaatsingsnormen en NPR 3577 richtlijnen. Dit betekent altijd correct geplaatst glas voorzien van garantie en hoogwaardige kwaliteit.

Glasschade of breuk is nooit leuk en komt altijd ongelegen. Bij dit soort calamiteiten staan wij dag en nacht voor u klaar met onze 24-uurs glasservice. Mocht er glasschade ontstaan dan kunnen wij altijd voor een tijdelijke noodvoorziening zorgen. Glasschade? neem dan direct contact met ons op!

Wij zijn gevestigd in Beuningen en zijn voornamelijk werkzaam in de omgeving van Beuningen – Nijmegen.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of op onze website het contact formulier invullen.

Meer Ramen en kozijnen in de buurt

Deze Dennissen Schilderwerken - Glasisolatie BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Ramen en kozijnen in de buurt.