Dennissen Schilderwerken - Glasisolatie BV

Dennissen Schilderwerken - Glasisolatie BV

Distelakkerstraat 16, 6641KC, Beuningen Gld 024-6772023 Website

Openingstijden (18 sep - 24 sep)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie is al sinds 1991 een echt familiebedrijf en dat merkt u in de manier waarop we met onze klanten omgaan. Dankzij de kleinschaligheid zijn wij zeer klantgericht en kunnen wij u altijd direct en op een persoonlijke wijze van dienst zijn.

We onderscheiden ons door het leveren van vakmanschap tegen een aantrekkelijke prijs. Ons goed opgeleide personeel hanteert dan ook de kwaliteitsnormen, gesteld door OnderhoudNL Garantie. Kiest u voor Dennissen, dan heeft u gegarandeerd de beste kwaliteit en bent u voor lange tijd verzekerd van mooi schilder- en glaswerk.

Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare woning.
En door tijdig onderhoud voorkomt u extra kosten. Onze medewerkers zijn gediplomeerde vakmensen die met u mee denken. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, zodat we gegarandeerd de beste kwaliteit leveren. Elke woning, ondergrond, locatie en uw persoonlijke wensen zijn anders en daarom adviseren wij graag over de werkwijze en de meeste geschikte verfsystemen.

Wij houden ons dagelijks bezig met het leveren en plaatsen van vele verschillende soorten glas. Daarom blijven wij ook continu op de hoogte van alle nieuwe normen en ontwikkelingen die gelden voor het herstellen en plaatsen van glas.

Wij verichten voor alle glasbehoeftes werkzaamheden en geven een gedegen advies, of het nou overdag of 's nachts is, nieuwbouw of renovatie, enkel of dubbel glas. Met onze 24-uurs glasservice staan wij dag en nacht voor uw klaar. Mocht er in de avond of nacht glasschade ontstaan dan zullen wij direct een noodvoorziening plaatsen.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of op onze website het contact formulier invullen.

Meer Schilders in de buurt

Deze Dennissen Schilderwerken - Glasisolatie BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schilders in de buurt.