Detec-van den Dool Beveiligingstechniek BV

Detec-van den Dool Beveiligingstechniek BV

Blankenweg 19, 6827BW, Arnhem 026-3630200 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Van den Dool Beveiligingstechniek BV - Veelzijdig in Beveiliging
Van advies tot montage: Van den Dool Beveiligingstechniek heeft het in huis!

Inbraakbeveiliging, meldkamerdiensten, camerabewaking, bouwplaatsbeveiliging met cameramasten, toegangscontrole, sleutelplannen etc.

Al sinds 1975 zij wij actief op het gebied van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking en bouwkundige beveiliging. Ook verzorgen wij uw meldkameraansluiting via onze Detec-Devision meldkamer.

Door onze jarenlange ervaring weten wij ook voor de moeilijke zaken een oplossing te vinden. Doordat onze monteurs zeer accuraat werken worden storingen aan de installaties veelal voorkomen.
Kwaliteit en service zijn de belangrijke pijlers van ons werk. Hierdoor zorgen wij voor de lange termijn relatie met onze opdrachtgevers. Indien er toch een probleem met uw installatie mocht zijn, staat onze 24-uurs storingsdienst paraat.

KPN wijzigt haar infrastructuur. ISDN en PSTN telefoonverbindingen komen te vervallen. Doormelding van uw installaties naar de meldkamer dienen tijdig te worden aangepast zodat deze over VOIP (internet) ook blijven functioneren.
U bezuinigd op uw telefoonkosten door gebruik te maken van uw internetaansluiting.
Onze adviseurs weten wat er te koop is op de markt van beveiligingsoplossingen en ze passen dat op verschillende terreinen toe.

DETEC is een landelijk dekkend netwerk van specialisten op het gebied van “Total Security”, met elf
vestigingen verspreid over Nederland. DETEC is werkzaam in het midden- en hogere marktsegment, vanaf het adviseren tot aan het installeren, onderhouden en het verrichten van alarmcentralediensten.
Met meer dan 35 jaar ervaring is DETEC een begrip in deze branche.

Meer Woonaccessoires in de buurt

Deze Detec-van den Dool Beveiligingstechniek BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonaccessoires in de buurt.