Diepeveen Makelaars & Taxateurs Lid NVM

Diepeveen Makelaars & Taxateurs Lid NVM

Brouwersgracht 2, 3901TJ, Veenendaal 0318-519011 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wie Veenendaal en makelaardij zegt, zegt Diepeveen Makelaars. Al dertig jaar begeleiden wij woningbezitters bij de verkoop van hun huis, voeren wij woningtaxaties uit en helpen we zoekers hun droomwoning te vinden.

Ons kantoor is opgericht door Jan en Ria Diepeveen en wordt inmiddels alweer zo’n vijftien jaar gerund door hun zoon Elco Diepeveen en zijn compagnon Tom Kleiberg, beiden Register Makelaar-Taxateur. Samen met een enthousiast team van buiten- en binnendienstmedewerkers staan zij voor u klaar, denken met u mee en geven vakkundige begeleiding en persoonlijke aandacht.

Verkopen:
Uw woning verkopen is een belangrijke stap. Weten dat er een vakkundige partner naast u staat geeft dan vertrouwen en rust. Diepeveen Makelaars begeleidt u graag in het hele verkooptraject en heeft aandacht voor zowel de zakelijke als de persoonlijke aspecten.

Met ons enthousiasme, onze creativiteit en ons uitgebreide netwerk brengen we uw woning onder de aandacht van een groot publiek. Daarbij maken we natuurlijk gebruik van alle tools die tegenwoordig voorhanden zijn – denk bijvoorbeeld aan social media en virtuele presentatiemiddelen. Meerdere malen per jaar kunt u - gratis! - meedoen aan een Open Huizen Dag, waaronder de landelijke NVM Open Huizen Dagen. En natuurlijk staan we ook buiten kantooruren voor u en voor potentiële kopers klaar. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Persoonlijke aandacht is belangrijk voor ons. Wij nemen dan ook graag de tijd om kennis met u te maken en uw wensen en verwachtingen te bespreken. Ook informeren wij u in dit gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen en geven u een prijsadvies.
Kennismaken met Diepeveen Makelaars? Bel of mail gerust om een vrijblijvende afspraak te maken! Telefonisch bereikbaar op 0318-519011.

Aankoop:
Op zoek naar uw droomhuis? Een spannend traject! Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en het selecteren van potentiële droomhuizen.