Dierenkliniek De Zuiderdracht

Dierenkliniek De Zuiderdracht

Zuiderdracht 40 A, 1696AL, Oosterblokker 0229-262139 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Dierenkliniek de Zuiderdracht is sinds 1 mei 2003 gevestigd in Oosterblokker, aan de rand van Hoorn
(tegenover de wijk Kersenboogerd). Door deze centrale ligging zijn wij makkelijk bereikbaar vanuit zowel Hoorn, Blokker en Zwaag als vanuit de omliggende gemeenten (Drechterland, Venhuizen).
Uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid.

Dierenkliniek de Zuiderdracht richt zich op de behandeling en verzorging van al uw huisdieren. Patiënten en hun baasjes zijn welkom voor alle mogelijke vragen en problemen die er op diergeneeskundig gebied bestaan. Graag helpen wij u bij het gezond houden (of maken) van uw huisdier.

In de eerste plaats fungeren wij als zogenaamde eerste lijns hulp voor zieke, gewonde maar ook gezonde huisdieren. Onze rol is enigszins te vergelijken met die van een huisarts. U kunt bij ons terecht voor adviezen over anticonceptie maar bijvoorbeeld ook voor het hechten van wondjes, het bespreken van huidproblemen, allergieën, zwangerschapsbegeleiding, entingen, uitgebreid onderzoek naar de gezondheidstoestand van uw huisdier enzovoort

Daarnaast wordt in de kliniek ook veel en vaak geopereerd. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld sterilisatie en castratie, het verwijderen van bultjes, amputatie, herniaoperatie, keizersnede, maag/darm operatie etc.

Met behulp van gespecialiseerde apparatuur kunnen wij diverse bloedtests uitvoeren.

Uiteraard maken wij ook röntgenfoto's zodat bijvoorbeeld een botbreuk direct kan worden vastgesteld. Verdere mogelijkheden zijn het nader onderzoeken van bijvoorbeeld maag/darm kanaal, hart-longfoto's etc. Dit alles gebeurt uitsluitend op indicatie.
Voor drachtigheidsonderzoek en het beoordelen van inwendige organen is een echoappraat aanwezig.

Wij beschikken over ultrasone polijstapparatuur en boor/slijp instrumenten zodat indien nodig het gebit van uw huisdier vakkundig verzorgd kan worden.

Meer Dierenartsen en klinieken in de buurt

Deze Dierenkliniek De Zuiderdracht vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenartsen en klinieken in de buurt.