Dierenspeciaalzaak Kleverpark

Dierenspeciaalzaak Kleverpark

Van Ostadestraat 10 ZW, 2023XA, Haarlem 023-5250930 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

We zitten bij de beste 16 dierenspeciaalzaken van Nederland 2013 & 2014 & 2015 !
Gezelligste winkel 2013 van Haarlem !

Een zeer sfeervolle en gezellige winkel waar klant koning is. De dierenspeciaalzaak bestaat al sinds 1969. Eerlijkheid en juist advies staan bij ons hoog in het vaandel. Wij staan u graag te hulp. Elk dier is anders daarom krijgt u advies op maat. In onze winkel hebben we alles voor uw huisdier. Sinds april 2015 nu ook een dierenarts kliniek in de winkel. Onze kennis reikt tot alle diergroepen. Kunt u uw product niet vinden dan kunnen wij dit bestellen voor u. Dit is bijna altijd binnen 2-3 werkdagen in huis. Voor 12 uur besteld is na 18 uur in huis in de regio. Profiteer nu van onze spaarkaart hiermee spaart u voor leuke tegoeden.

Breed assortiment voedingen

Wij hebben een breed assortiment aan voedingen. Met alle merken hebben wij zelf ervaring en staan daarom vol lof achter deze producten. Ook Werken wij met BARF diepvries honden en kattenvoedingen. Daarbij doen wij ook nog eens veel in 100% natuurlijke voedingen en snacks.

Breed assortiment accessoires

Altijd vernieuwend. Wij zorgen dat ons assortiment speeltjes, manden, halsbanden/lijnen en krabpalen gevarieerd blijft. Zo komt u elke keer voor nieuwe verrassingen te staan.

Parkeer gelegenheid, Openbaar vervoer en Mindervaliden

Wij hebben uitstekende mogelijkheden voor mindervaliden onze winkel hier is op aangepast. Daarnaast kunt u bij ons voor de deur parkeren (betaald parkeren). Bij lange bezoeken kunt u op onze bezoekerskaart vraag hier naar bij een van onze medewerkers. Wij zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. Lijn 2 stopt 50 meter naast de deur op de schotersingel. Het station is op 5 min loop afstand.

Dierenarts kliniek

Sinds april 2015 is onze dependance van dokter Woof open gegaan in onze winkel. U kunt nu terecht voor een consult, enting/chippen, informatie en producten of castratie.

Meer Dierenwinkels in de buurt

Deze Dierenspeciaalzaak Kleverpark vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenwinkels in de buurt.