Dierspecialist Ben en Eugenie

Dierspecialist Ben en Eugenie

Grote Krocht 28, 2042LX, Zandvoort 023-5719345 Dobey.nl

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

We selecteren alleen de allerbeste producten. We geven graag een goed advies, dat we 9 van de 10 keer met onze eigen huisdieren in de praktijk hebben opgedaan. En we bieden altijd iets nieuws, zodat je jouw huisdier kan blijven verwennen met de juiste voeding, een gezonde snack of bijvoorbeeld een nieuw speeltje. Want ook dat is waar we dol op zijn!

De formule
Dobey is een dierenwinkel anders dan anderen. Je vindt bij ons alle denkbare kwaliteitsproducten voor alle soorten huisdieren. Van gezonde voeding tot speeltjes, snacks, manden en hokken. Maar je vindt bij ons vooral liefde voor dieren. En dat verschil merk je.

Dobey is een formule die werkt op franchisebasis. Dat betekent dat iedere Dobey winkel eigendom is van een zelfstandig ondernemer die samen met alle ruim 60 Dobey ondernemers bewust gekozen heeft voor samenwerking met Dobey. Dat doen zij omdat zij de kernwaarden van Dobey niet alleen onderstrepen, maar juist ook actief willen uitdragen naar hun klanten.

De Dobey kernwaarden zijn Deskundigheid, Betrokkenheid & Passie. Deze vindt u terug bij alle Dobey ondernemers en hun medewerkers.
Zij doen niets liever dan je adviseren over je konijn, hond, kat of goudvis. Ieder dier vinden ze fantastisch. En misschien nog wel belangrijker, ze weten er veel van af. Door hun opleidingen, maar vooral door hun praktijkervaring. Want vrijwel iedereen die bij Dobey werkt heeft natuurlijk zelf huisdieren.

De Dobey formule wordt ontwikkeld en beheerd door Dobey retail bv (zie contact voor contactgegevens). Dat gebeurt samen met een afvaardiging van de Dobey ondernemers omdat op die manier de kennis optimaal gebundeld wordt. Landelijke retail expertise komt op die manier samen met de kennis van klantenbehoeften vanuit de winkelvloer.

Heb jij als klant van Dobey een suggestie ter verbetering van onze service of assortimentkeuzes dan horen wij dat graag! (zie contact voor het versturen van een idee).

Meer Dierenwinkels in de buurt

Deze Dobey vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenwinkels in de buurt.