Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen

Hoogoorddreef 56, 1101BE, Amsterdam 020-6515253 Website

Openingstijden (22 mei - 28 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Europeesche Verzekeringen helpt al bijna een eeuw om mensen onbezorgd te laten genieten van hun vrijetijdsbesteding. Van fietsen, varen en motorrijden tot campervakanties en verre reizen. Omdat we zelf ook liefhebbers zijn, kennen we de leuke kanten én de risico’s. Dat vind je terug in onze verzekeringen en de manier waarop we onze klanten helpen. Elke dag opnieuw.

De beste hulpverlening
Van de Europeesche mag u een uitstekende service verwachten, waar u ook bent. Als er iets gebeurt zijn de medewerkers van onze Europeesche Hulplijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Zij beschikken over een wereldwijd netwerk. Wij werken onder andere samen met de hulpdienst SOS International. SOS International is gespecialiseerd in persoonlijke en materiële hulpverlening. Dankzij ons netwerk kennen wij de weg in het buitenland. U bent altijd verzekerd van de beste specialisten in de buurt van uw vakantieadres.

Waar bieden wij onze dienstverlening aan?
Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening optimaal en toegankelijk is. Bovendien willen wij u de mogelijkheid geven om zelf te kiezen waar en hoe u van onze diensten gebruikmaakt. Daarom kunt u de verzekeringen van de Europeesche afsluiten via assurantietussenpersonen, reisbureaus, gevolmachtigden, zorgverzekeraars en banken.

Onderdeel van a.s.r. Nederland
De Europeesche is onderdeel van ASR Nederland N.V. (a.s.r.). Met de merken a.s.r., Ardanta, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen en Ditzo biedt a.s.r. een breed assortiment van financiële producten op het terrein van schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorgverzekeringen, reis- en recreatieverzekeringen, alsmede uitvaartverzekeringen. Naast verzekeringsproducten heeft a.s.r. spaar- en beleggingsproducten en bankspaarproducten en is a.s.r. als belegger onder meer actief in vastgoedexploitatie en vastgoedontwikkeling​. Sinds 3 oktober 2008 is de Nederlandse Staat 100% aandeelhouder van a.s.r.

Meer Verzekeringen in de buurt

Deze Europeesche Verzekeringen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Verzekeringen in de buurt.