Feddema munten, postzegels, goud & zilver

Feddema munten, postzegels, goud & zilver

Stationsweg 38, 9201GP, Drachten 0512-510996

Openingstijden ( 5 dec - 11 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Postzegel- en Muntenhandel Feddema,

Wij zijn verhuisd!

U bent welkom in ons nieuwe pand aan de "Stationweg 38 in Drachten"

Ons bedrijf is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het in- en verkopen van onder andere goud, zilver, munten, bankbiljetten en postzegels. Met een zeer uitgebreide en diverse klantenkring hebben wij een grote omloopsnelheid. Wij zijn hiervoor dan ook dringend en doorlopend op zoek naar inkoop(zie onderstaande), hiervoor bieden wij u altijd een goede en eerlijke prijs. Ons bedrijf is lid van de NVPH, NVMH en KNGMP. Wij zijn geïnteresseerd in:

-Goud en Zilver: Sieraden, baren, bestek, (ounce-)munten(bijv. Maple leafs, krugerrands e.d.) en andere voorwerpen.

-Munten: Zeldzame stukken, verzamelingen, voorraden, geldige valuta* en beleggingsmunten van zowel Nederland, Europa alsook elk ander land wereldwijd. Wij handelen in munten van voor de Romeinse tijd tot aan heden, bijv.: Romeinse munten, middeleeuwse munten, munten uit alle tijden van Nederland, Azië, Noord- en Zuid Amerika, Europa, alle gouden en zilveren munten en Euromunten.

-Bankbiljetten: Zeldzame exemplaren, verzamelingen, voorraden en geldige valuta* van Nederland, Europa alsook alle andere landen ter wereld. Wij zijn op zoek naar bankbiljetten van alle tijden, van af de eerste bankbiljetten van bijv. Nederland, Engeland, China e.a. tot aan de huidige valuta.

-Postzegels: Zeldzame stukken, verzamelingen, voorraden, brieven, Frankeergeldige zegels* van zowel Nederland, Europa en alle andere landen ter wereld. Wij handelen in postzegels van alle tijden, van de eerste postzegels van bijv. Nederland, Frankrijk, de Engelse Koloniën tot aan de postzegels van nu.

-Penningen: Verzamelingen, voorraden, zeldzame penningen, historische penningen, moderne penningen, gouden en zilveren penningen e.a.. Wij zijn geïnteresseerd in penningen uit alle tijden van zowel Nederland, Europa alsook alle landen wereldwijd.

-Ansichtkaarten: Zeldzame kaarten, verzamelingen, voorraden.

Meer Postzegels, munten, penningen in de buurt

Deze Feddema munten, postzegels, goud & zilver vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Postzegels, munten, penningen in de buurt.