Fietsen & Zo Lentink

Fietsen & Zo Lentink

Semmelweisstraat 1 A, 6951CS, Dieren 0313-414491 Website

Openingstijden (11 dec - 17 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag


Bedrijfsomschrijving

Fietsen & Zo is de nieuwe naam van Lentink Fietsen. In 1948 opgericht als ‘J.Lentink Rijwielen & Motoren’.
Na bijna 67 jaar zijn we vertrokken uit Dieren-Zuid, in de volksmond ‘Oud-Dieren’.
Sinds oktober 2014 kunt u ons vinden aan de rand van het 'nieuwe' winkelcentrum Calluna in de voormalige brandweerkazerne aan de Semmelweisstraat.

Bestond vroeger de collectie van opa uit één tot enkele zelf samengestelde fietsen, heeft kleinzoon een modern pand van circa 285m² met met een ruim assortiment tweewielers en aanverwante artikelen.

Uiteraard voeren de fietsen nog altijd de hoofdtoon, al is de verscheidenheid niet te vergelijken met vroeger. Zo zijn er de oerdegelijke tot zeer sportieve stadsfietsen, en uiteraard bijzonder populaire elektrische fietsen (of e-bikes).

Alleen al van de laatste groep is het aanbod ondertussen al bijna niet meer te overzien.

Om de keus niet nog moeilijker dan nodig te maken heeft Fietsen & Zo zich ‘beperkt’ tot die A-merken die het ‘meeste te bieden hebben’; Gazelle, Sparta en Merida.

Uiteraard met RDW-erkenning om ook de gekentekende voertuigen in eigen huis op naam van de nieuwe eigenaar te zetten en/of bij inruil het vrijwaringsbewijs a la minute af te geven. Denk hierbij aan high speed E-bikes en inruilen/vrijwaren van scooters.

Reparaties, klein- of groot onderhoud verzorgt Fietsen & Zo in de ruime en moderne werkplaats. Deze voldoet evenals de gediplomeerde monteurs aan de BOVAG 5-sterren eisen. Alle mogelijke reparaties worden in no time verricht, volgens het ‘wie het eerst komt’-principe. Uiteraard worden de bij Fietsen & Zo gekochte voertuigen met voorrang behandeld.

Voor wie de fiets (eigenlijk) niet kan missen staat zonodig een leenfiets klaar (bij voorkeur wél op afspraak). Wie fiets of E-bike niet zelf kan brengen en/of halen, kan tegen een kleine vergoeding een beroep doen op de haal- en brengservice.

Het 5 sterren BOVAG keurmerk staat garant voor voor de hoogste kwaliteit op gebied van tweewielerbedrijven.

Meer Fietsen en Scooters in de buurt

Deze Fietsen & Zo Lentink vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fietsen en Scooters in de buurt.