Fietsspecialist Profile Mulder

Fietsspecialist Profile Mulder

Hoofdweg 92, 9761EL, Eelde 050-3091321 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

etsen.

Mulder Eelde is aangesloten bij: "Profile de fietsspecialist".
Profile 'de Fietsspecialist' is met 250 vestigingen het grootste verband van rijwielspeciaal- zaken in Europa. In Nederland treft u ons in vrijwel alle grote en middelgrote plaatsen aan. Service en vakmanschap staan bij elke Profile 'de Fietsspecialist' centraal, en wij streven naar de hoogst haalbare kwaliteit op ons vakgebied. Of het nu om A-merken, eigen produkten, of onze complete service gaat. Zodat het voor iedereen duidelijk is waarom wij ons 'de fietsspecialist' noemen.

Fietsenverhuur.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het huren van een fiets.

INSTALLATIEBEDRIJF
Mulder Eelde is een installatiebedrijf gevestigd in Eelde sinds 1929. Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als bedrijven.

U kunt bij ons terecht voor vele installatie werkzaamheden. Wij werken in een ruim gebied o.a. Eelde, Paterswolde, Eelderwolde, Zuidlaren, Vries, Tynaarlo, Haren, Groningen, Assen e.om. Dus neem op uw gemak onze site door en stap binnen in de wereld die Mulder Eelde heet. www.muldereelde.nl

Geschiedenis.

De oorspronkelijke naam van Mulder Eelde was Dekker Eelde.
In 1929 richtte dhr. B.H.G. Dekker een smederij op. De smederij maakte van alles, zo kwam het ook dat er klanten langs kwamen met de vraag of Dekker Eelde ook waterleidingen kon aanleggen en fietsen kon repareren. Dit alles heeft geleid tot een steeds bredere reeks aan activiteiten van de firma.
In 1969 heeft Dhr. R. Mulder het bedrijf overgenomen. In eerste instantie nog onder de naam Dekker Eelde. In 1979 is besloten de naam Dekker Eelde te wijzigen in Mulder Eelde. Sinds 2005 is het bedrijf in handen van Martin Mulder.

Momenteel is Mulder Eelde een onderneming met een groep van negen medewerkers in dienst. Iedere medewerker beschikt naast een of enkele vakspecialismen over een brede inzetbaarheid.
In de dagelijkse praktijk betekent dit dat er, afhankelijk van de omvang van een opdracht, een team van medewerkers gevormd wordt.

Meer Fietsen en Scooters in de buurt

Deze Fietsspecialist Profile Mulder vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fietsen en Scooters in de buurt.