Foolen Audio & Light

Foolen Audio & Light

Esp 209, 5633AD, Eindhoven 040-2565125 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Foolen Audio & Light staat garant voor een optimale beleving van uw presentaties, bedrijfsfeesten, concerten en modeshows. Maar ook buitenevenementen zoals wielerrondes, motorcrosses, paardenconcoursen, luchtshows en festivals behoren tot de mogelijkheden. Voor elke gelegenheid bieden wij professionele oplossingen op maat.

Geluid en licht met visie geven een extra dimensie. Ze versterken de emotionele beleving. Zuivere klanken met een goed afgestemd bereik en verlichting die de sfeer accentueert bezorgen menigeen ‘kippenvel’.

We beperken ons echter niet alleen tot geluid en licht. Podia in allerlei maten en vormen en exclusieve videoprojectie verzorgen wij graag voor u. Een jurybus bij uw buitenevenement of alle benodigdheden voor een optimale stroomvoorziening?

Wil een evenement goed slagen, dan moet het geluid perfect zijn. Geluid levert immers een grote bijdrage aan de beleving. De kwaliteit van het geluid is daarom van cruciaal belang.

Wij van Foolen Audio & Light hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in deze branche. Bovendien gaan de vakkundige medewerkers alleen voor de beste kwaliteit. Goed doordachte geluidsconcepten zijn bij Foolen Audio & Light dan ook standaard.

Die goede kwaliteit vraagt natuurlijk om de beste technologieën die alleen geleverd worden door topmerken. Wij werken onder andere met EAW en Bose speakersystemen, BSS en EAW processors, Sennheiser en Shure zendersystemen, Crest Audio en Midas mengtafels, LAB Gruppen versterkers en effecten van TC Electronic, Klark Technic en Lexicon

Licht versterkt de emoties. Om met belichting het resultaat te bereiken dat u voor ogen heeft, gaan wij eerst met u in overleg. Wat wilt u presenteren en welk effect moet dat hebben op de bezoekers. Want dat is natuurlijk waar het allemaal om gaat.

Licht is onmisbaar bij welk evenement dan ook.

Meer Audiovisuele apparaten in de buurt

Deze Foolen Audio & Light vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Audiovisuele apparaten in de buurt.