Frissen Intern transport BV

Frissen Intern transport BV

de Valkenberg 4, 6301PM, Valkenburg 043-6089200 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Frissen Intern transport in Valkenburg aan de Geul staat garant voor loyaal meedenken met iedere klant. Onze inspiratiebron zijn de traditionele waarden van een authentiek familiebedrijf. We hechten aan warmhartig persoonlijk contact. Investeren in duurzame relaties. Hebben aldoor scherp oog voor uw belangen. Zetten ons vanuit vakkennis en kwaliteitsbesef schrap voor trefzekere oplossingen. En geven voorrang aan service die aanvoelt als ’n warme deken. Kortom, u weet zich verzekerd van een uiterst betrouwbare collega-in-zaken.

Wij bedenken solide oplossingen voor uw intern transport. Wij analyseren, adviseren en doen een doortimmerd voorstel dat uw logistieke vraagstuk oplost. Onze toegewijde inzet staat garant voor aansprekend resultaat – daar kunt u onvoorwaardelijk op rekenen!

Frissen heeft sinds 1954 positie gekozen als sparringpartner voor klanten met specifieke behoeften aan machines en gereedschappen. De groei naar inmiddels 65 vakmedewerkers strookt met onze visie dat afnemers vooral gebaat zijn met een breed georiënteerde leverancier. Vandaar de geboden keus uit een royaal producten gamma, waarbij A-merken weloverwogen de boventoon voeren. Van ijzersterk tuingereedschap tot zelfrijdende gazonmaaier (Tuin en Park). Van flexibele handpallettruck tot krachtige heftruck (Intern Transport). Van messcherpe ploeg tot volautomatische oogstmachine (Landbouw). Van wendbare laadkraan tot robuuste graafmachine (Grondverzet/Laden en lossen). Van handveger tot straatveegmachine (Reiniging) en van sneeuwschuif tot professionele zoutstrooier (Gladheid).

Frissen's inzet reikt verder dan de verkoop en verhuur van 'producten'. Ook onderhoud en reparatie zijn stevige pijlers onder de onderneming. Modern uitgeruste werkplaatsen, ruimgesorteerde magazijnen met gevarieerde onderdelen, alerte service-op-locatie. Maar ook het gemak van materiaalonderhoud en keuring conform vaste abonnementen. En erkende trainingen in het kundig en veilig gebruik van machines.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Frissen Intern transport BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.