Fysio & Manuele Therapie Breeuwsma

Fysio & Manuele Therapie Breeuwsma

Noorderpoort 93 A, 5916PJ, Venlo 077-3520208 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - donderdag: 20:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Samen met u werken aan een goede gezondheid.

Ons doel is om samen met u te komen tot het weer lekker kunnen wandelen, pijnvrij golfen, spelen met de kleinkinderen, de Venloop blessurevrij lopen, snel revalideren na een nieuwe heup of knie, trap op- of afrennen, een gezond gewicht te bewaren, vitaal en soepel door het leven gaan. Wij helpen u graag om beter te worden en gezond te blijven. Zodat u nog beter fysiek kunt functioneren.

Wij richten ons met het hele team op het verbeteren of herstellen van uw bewegend functioneren, dan wel het voorkomen of vertragen van achteruitgang daarvan. Dit alles met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid, zelfredzaamheid en inbreng.

Wij gaan uit van een grotendeels actieve aanpak van klachten van het houdings- en bewegingssysteem. Om dit te bereiken hebben wij verschillende deskundigen in huis een groot leuk trainingscentrum en een super zwembad.

FysioVitaalplus+ is een expertise centrum voor beweging, leefstijl en voeding. Wij streven ernaar om onze cliënten kwalitatief hoogwaardige, zoveel mogelijk wetenschappelijk onderbouwde, transparante en betaalbare fysiotherapeutische zorg te bieden in een prettige, schone, persoonlijke en goed bereikbare praktijk.

Onze zorg is klantgericht en op maat.

Onze Plus+

Fysiotherapie kan altijd beter. Wij ook. Wij zijn dus continue op zoek naar beter. Dit doen wij door zelf cursussen te volgen en up-to-date te blijven maar ook door u vragen te stellen. Wij sturen via email, na afloop van een behandelserie, een enquête naar u toe om te vragen wat u van ons vindt! Het afgelopen jaar beoordeelde u ons met een 9,3.

Bij FysioVitaalplus+ bekijkt en behandelt een fysiotherapeut niet alles altijd alleen. Wij zijn met meerdere disciplines. De een is leefstijlarts en weet alles van voeding, de ander inspanningsfysioloog en weet alles van training, de ander is psycholoog en heeft weer een andere kijk op het geheel. En samen weten wij heel veel.

Als je niet beweegt, dan sta je stil.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Fysio & Manuele Therapie Breeuwsma vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.