Fysiomotion-Fysio Manueel Therapie

Fysiomotion-Fysio Manueel Therapie

John F. Kennedylaan 206, 5981WX, Panningen 077-3077213 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Fysiomotion is sinds 2006 actief in de regio Peel en Maas nadat destijds de fysiotherapie praktijken
van maatschap van Hunsel en de praktijk van Wijdeveld samen zijn gegaan.

In juli 2007 hebben we intrek genomen in ons geheel nieuw pand aan de John F. Kennedylaan 206 in Panningen. Dit is een praktijk ruim van opzet, open karakter en een volledig ingerichte oefenzaal van 200 m2 met bijbehorende kleed- en doucheruimten.

Dit maakt het mogelijk om nagenoeg alle disciplines binnen de fysiotherapie onder één dak te brengen. Hierdoor kunnen patiënten voor alle fysiotherapeutische zorg op één locatie terecht.

Sinds januari 2010 heeft Fysiomotion zich ook in Maasbree gevestigd waardoor ook hier een breed scala aan therapieën kan worden aangeboden .
Om ook in Maasbree vanuit dezelfde visie te kunnen werken als in Panningen, zijn we hier per 1 juni 2013 naar een nieuwe locatie gegaan aan de dorpstraat 71. Ook hier kunnen we gebruik maken van een ruime oefenzaal met bijbehorende apparatuur, kleedlokalen en 5 grote behandelkamers.
Verder heeft huisartsen praktijk Maasbree op deze locatie ook 2 kamers die als dependance gebruikt worden. Dit alles vormt in Maasbree de voorbereiding op een te realiseren gezondheidscentrum waarbij huisartsen, apotheek en Fysiomotion onder één dak komen.

Om ook de patiënten in Helden laagdrempelige zorg aan te kunnen bieden hebben we hier in maart 2012 een dependance geopend in de voormalige praktijk van Bert van Klooster. Dit maakt het mogelijk voor mensen uit Helden om binnen het eigen dorp gebruik te maken van onze deskundigheid.
Tevens zijn op deze locatie dr. van Kemenade, dr. Rozenberg (spreekuur 2x/w) en Diagnostiek voor U (bloedprikken 1x/w) gevestigd.

Wij hebben als praktijk de visie om te denken vanuit de cliënt, snelle patiëntenzorg te waarborgen en te zorgen voor kwaliteit, deskundigheid, goede communicatie, professionaliteit en transparantie van handelen.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Fysiomotion-Fysio Manueel Therapie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.