Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Glas Benschop Doetinchem

Glas Benschop Doetinchem

Doetinchemseweg 61, 7007CB, Doetinchem 0314-344550 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Al sinds 1967 houdt Benschop Glas zich bezig met de levering voor projecten van aannemers en schildersbedrijven. De laatste jaren zijn daar de glashandel en glasservice voor woningcorperaties bijgekomen.'Er zijn ongeveer zestig bedrijven die hun glas bij ons kopen en we zijn regionaal partner van Service Glasherstel, waarbij ook alle scholen zijn aangesloten', verteld Roland Benschop. Particulieren kunnen op bedrijventerrein Wijnbergen terecht voor glas, spiegelglas en speciaal slijpwerk.

De ervaring van Benschop geeft toegevoegde waarde, bijvoorbeeld bij het plaatsen van hele grote ramen. 'Een grote glasplaat moet je altijd in één keer zetten, je kunt hem immers niet zagen. Maar we vinden altijd een manier, die ruit gaat erin'. zegt Benschop overtuigend. Hij straalt zelfvertrouwen in eigen kunnen en servicegerichtheid uit. Waar de klant heengaat, daar gaan wij heen. Elke werkdag vertrekt er een busje met glaszetters naar fabriekspanden in Haaksbergen en Enschede. In Dichteren worden nieuwe houten kozijnen in 72 woningen van Sité voorzien van glas. 'maar we doen ook veel renovatie projecten.

Benschop Glas Doetinchem levert alle gangbare soorten glas. Uiteraard hebben wij meerdere glassoorten en luchtroosters.

U kunt bij ons terecht voor een facet geslepen spiegel of een tafelblad. Binnen een week hebben we deze hier kant en klaar voor de klant staan', aldus Benschop. Het snijden van enkel glas of een spiegel doen we zelfs terwijl de klant wacht op zijn order. Onze ervaren medewerkers hebben aan een half woord genoeg om op een professionele manier op elke vraag een passend antwoord of product te leveren. Benschop is uw specialist op het gebied van isolatieglas, veiligheidsglas, spiegels, slijpwerk en glasherstel. Voor een vrijblijvende offerte of informatie over onze produkten en service kunt u kontakt opnemen met: Benschop Glas Doetinchem.

Meer Ramen en kozijnen in de buurt

Deze Glas Benschop Doetinchem vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Ramen en kozijnen in de buurt.