Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Glasbedrijf Mulder

Glasbedrijf Mulder

Kijkuit 66, 4001XD, Tiel 0344-620043 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving

Glas/Kozijnen Mulder Montage is een kozijnenbedrijf uit Tiel dat al jaren op professionele wijze alle soorten kozijnen verkoopt, monteert en vervangt.

Wij doen dit voor zowel particulieren als bedrijven, VVE, woningbouw verenigingen en kunnen door onze ervaring en kennis van zaken volledig inspelen op ieders behoefte. Levering en montage door ons eigen monteurs en tegen uiterst scherpe prijzen. Ons team is ervaren en vakkundig en helpen u graag verder. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onderhoud aan kunststof en aluminium kozijnen, vervangen van raam en deurbeslag.
Project matig oude kozijnen voorzien van nieuw inbraak werend hang en sluitwerk, materialen SKG**

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van het merk GEALAN.

Profielen zijn verdiept en kunnen binnen en buiten voorzien worden van een rechte las verbinding tegen een kleine meerprijs.
De nieuwe profiel serie S9000 heeft nog meer luchtkamers en een extra midden afdichting.

In deze kozijnen kunnen alle soorten glas zoals HR++ isolatie glas, zonwerend glas, veiligheid isolatieglas,Trippel glas met twee luchtspouwen, ook is het mogelijk om in de spouw van het glas lamellen of ander soorten decoratie te plaatsen.

Hang en sluitwerk van de ramen en deuren altijd standaard met SKG** beslag, kruk garnituren altijd met kerntrek beveiliging als extra bescherming tegen uitboren of uittrekken van de cilinder.

Wij leveren en plaatsen verschillende merken isolatieglas, leveringen 3 maal per week waardoor er snel geleverd kan worden.
Onze merken zijn isolatie glas van AGC voorheen Thermobel en UNIGLAS beiden met komo keur en CE normering.

Ook leveren wij alle soorten aluminium horren zoals de bekende inzethor of inzet Plissè hor voor draaikiep ramen, Plissè hordeur, Rolhorren. Deze worden standaard in 7 gangbare RAL kleuren geleverd.

Meer Ramen en kozijnen in de buurt

Deze Glasbedrijf Mulder vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Ramen en kozijnen in de buurt.