Let op: Vandaag is het Koningsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Grinsven Installatiebedrijf Van

Grinsven Installatiebedrijf Van

Zoggelsestraat 94, 5384VE, Heesch 0412-452072 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Installatiebedrijf van Grinsven is actief als W-installateur in de centrale verwarming en de loodgieterwerken. In de jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van werktuigbouwkundige installaties bij zowel zakelijke als particuliere klanten.

Vanaf 1985 is Installatiebedrijf van Grinsven actief als installateur in de centrale verwarming en het loodgieterwerken. In die jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor het ontwerpen, installeren en onderhouden in de installatietechniek in voornamelijk zakelijke en particulieren klanten.

Wij zijn een compacte organisatie met enthousiaste goed opgeleide vakmensen. Juist de beperkte omvang van ons bedrijf geeft u als klant de zekerheid dat u altijd een aanspreekpunt heeft.

Aarzelt u niet om met ons contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek of offerte betreffende deskundige installatiewerken voor nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud.

Het bedrijf is sinds oprichting lid van de Uneto-VNI de branche organisatie voor installatiebedrijven. Daarbij is installatiebedrijf van Grinsven een erkend leerbedrijf.

Doordat dakbedekking door weer- en winds invloeden slijten, worden deze rond de 20-25 jaar vervangen. Ons bedrijf heeft goede ervaring met het aanbrengen Poly Vinyl Chloride (PVC) dakdekkingen. Vooraf wordt zorgvuldig bekeken welke oplossing het meest geschikt is voor uw platte dak. Ook het aanbrengen van (extra) dakisolatie kan een positieve uitwerking hebben op uw energieverbruik.

Wij plaatsen en onderhouden uw cv-installatie, maar geven vooraf deskundig advies.
Wij verzorgen de complete aanleg van verwarmingsinstallaties voor woningen en kantoorpanden.

Vervangen van uw bestaande ketel en/of geiser.
De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is vaak een keuze voor 15 jaar. Graag helpen wij u bij het maken van een keuze voor een nieuwe cv-ketel. Of voor u situatie een combitoestel, of cv-ketel met losse boiler het meest passend is.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Grinsven Installatiebedrijf Van vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.