Halfen BV

Halfen BV

Oostermaat 3, 7623CS, Borne 074-2671449 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Met meer dan 1.100 werknemers in 15 landen en meer dan 20.000 producten is HALFEN één van de meest succesvolle leveranciers voor betonverankering-, gevelbevestiging- en montagetechniek.
Wij bieden onze klanten hoogwaardige producten voor de prefab-bouw, woningbouw, utiliteitsbouw en voor de infrastructurele bouw.

Onze merken "HALFEN", "DEHA", "DEMU" en "FRIMEDA" behoren tot de marktleiders. Wij willen deze positie behouden en internationaal uitbreiden.

Het bedrijf is in 1929 opgericht, met als doel klantgerichte, innovatieve en economische oplossingen aan te bieden. Wij doen dit met volle overtuiging, bekwaamheid, nieuwste technologie, kwaliteit en veiligheid. HALFEN innovaties waren en zijn nog steeds revolutionair voor de gehele branche.

Ook in de toekomst willen wij vooruitgang boeken door te blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling, in samenwerking met universiteiten.

De hoge eisen die wij ons zelf opleggen weerspiegelen zich op onze medewerkers en leveranciers. Op alle vlakken is ons handelen gestoeld op vertrouwen, respect en betrouwbaarheid. Wij willen een langdurige wereldwijde groei realiseren en dat bereiken wij alleen door consequent kostenmanagement, economisch denken en niet in de laatste plaats door bevestiging van het in ons gestelde vertrouwen..

Structuur van HALFEN

Tegenwoordig is HALFEN een internationale onderneming met een omzet van meer dan 170 miljoen Euro. Wij produceren onze producten in twee fabrieken in Duitsland (Langenfeld en Artern/Thüringen), in Nederland en in Polen.
Hierdoor worden de stuk-loonkosten optimaal verdeeld, afhankelijk van het soort artikel en de wijze van produceren. In 15 landen, ondersteunen wij onze klanten met lokale HALFEN vestigingen. Dankzij de steun van deze vestigingen worden onze producten in meer dan 35 landen verkocht.

Wij weten dat ons succes elke dag opnieuw verdiend moet worden.

Meer Bouwmaterialen en machines in de buurt

Deze Halfen BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bouwmaterialen en machines in de buurt.