Let op: Vandaag is het Koningsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Hamert Hondenschool De

Hamert Hondenschool De

Walbeckerweg 4, 5856CM, Wellerlooi 077-4733008 Website

Openingstijden (24 apr - 30 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Dierenhotel de Hamert is een dierenhotel voor alle huisdieren. Honden worden 3 keer per dag een uur uitgelaten in hele grote speelweides, dat is 3 uur lang per dag spelen met andere honden. Honden krijgen 2 keer per dag eten en 's middags krijgen ze een kluif of een snack om op te kauwen. Iedere dag worden de verblijven gereinigd, 3 keer per dag worden in de speelweides de keuteltjes verwijderd. Alle weides hebben bewaking camera's om alles in het oog te houden. Honden moeten volledig zijn ingeënt ook kennelkuch.

Wij hebben 3 grote kattenkamers waar zich veel speeltoestellen bevinden waar de katten in kunnen klimmen of zich kunnen verstoppen. Ze kunnen ook voor het raam naar buiten kijken. Wij hebben geen buitenverblijven voor de katten omdat we alles vlo en vliegen vrij willen houden. Omdat ons bedrijf zich in het natuurgebied bevind waar veel zwerfkatten lopen is ook een van de redenen om de katten binnen te houden om ziektekiemen tegen te gaan. Katten moeten volledig zijn ingeënt ook niesziekte.

Konijnen & Cavia's hebben ruime hokken onder een afdak waar ze ieder dag vers water en hooi, brokken-groente/fruit enz. krijgen. Als bodembedekking van het hok gebruiken we korrels zodat er in het hok geen vliegen kunnen komen. Stro en zaagsel vinden wij niet zo geschikt als bodembedekking omdat dat vochtig kan worden en schimmels kan veroorzaken. Als 's middags de keutels uit de hokken gehaald worden mogen ze in een buitenren en als alles weer schoon is gaan ze weer in hun hok. Konijnen moeten ingeënt zijn.

Vogels en papegaaien daar moet de eigenaar de eigen kooi en voer voor meebrengen.

Als uw huisdier speciale medicinale brokken moet hebben dan kunt u dat meenemen, als u wilt dat uw hond uw eigen merk brokken eten moet dan kunt u dat ook meenemen.
De honden en katten mogen een eigen dekentje/mandje mee zodat ze toch iets van thuislucht bij zich hebben ze voelen zich dan rustiger.

Meer Honden en kattentrimsalons in de buurt

Deze Hamert Hondenschool De vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Honden en kattentrimsalons in de buurt.