Haptotherapie Volwassenen & Kinderen & Zwangerschap Praktijk Zuiderboomgaard

Haptotherapie Volwassenen & Kinderen & Zwangerschap Praktijk Zuiderboomgaard

Spaarndammerstraat 73, 1013TB, Amsterdam 06-45245896 Website

Openingstijden (13 nov - 19 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Al een aantal jaar werk ik met plezier als GZ-haptotherapeut voor volwassenen, kinderen & ouders en biedt ik haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Daarnaast ben ik werkzaam als docent bij de Academie voor Haptonomie.

HAPTOTHERAPIE kan zinvol zijn bij:
Stress- en spanningsgerelateerde klachten, - overbelasting of burn-out, - moeite met het aangeven van grenzen, - moeite met het herkennen en uitdrukken van eigen gevoelens, - problemen met intimiteit en relaties, - moeilijk te verwerken ervaringen, - het willen herkennen van lichamelijke signalen en patronen in je leven.
In de haptotherapie onderzoeken we samen hoe je klacht, fysiek en/of psychisch, samenhangt met je patronen en situaties in je leven. Hoe beïnvloedt dit je gevoel en het contact met anderen.
In gesprek en in haptonomische oefeningen diepen we je vragen uit. Net als bij de fysiotherapeut lig je ook op de behandelbank waarbij je in je lijf kunt gaan voelen waar je blokkeert en waar je spanning en/of onverwerkte emoties vastzet. Vaak zit daar een verhaal achter.

HAPTONOMISCHE ZWANGERSCHAPSBEGELEIDING is een bijzondere vorm van zwangerschapsbegeleiding. Het is niet in een groep maar je komt samen als ouders. De rode draad is het nieuwe driemanschap: moeder - kindje - vader/partner, het contact maken met jullie kindje voor de geboorte, een gezamenlijke voorbereiding op de bevalling en omgaan met pijn. Elke sessie is er een thema wat aansluit bij die fase van de zwangerschap. Na de bevalling zien we elkaar nog 1 keer maar kan ik indien gewenst nog verdere begeleiding bieden.

Voor KINDEREN met problematiek kan de haptotherapie een veilige plek bieden waar ze in hun lijf, in oefeningen en in gesprekjes kunnen ervaren wat ze dwars zit en waarin ik in het spelen mee kijk naar wat ze nodig hebben om weer beter in hun vel te komen. Dit geldt zowel kleine als grote kinderen. De rol van jullie als ouders wordt hierin meegenomen.

Meer Alternatieve genezers in de buurt

Deze Haptotherapie Volwassenen & Kinderen & Zwangerschap Praktijk Zuiderboomgaard vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Alternatieve genezers in de buurt.