Hardeman BV Handels- & Constructiebedrijf

Hardeman BV Handels- & Constructiebedrijf

Generatorstraat 27 A, 3903LH, Veenendaal 0318-521700 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Een groot deel van de door ons geproduceerde dak- en gevelbeplatingen en staalconstructies worden verwerkt in de bedrijfsgebouwen die door ons in geheel Nederland en ver daarbuiten geleverd en/of gemonteerd worden.

Doordat deze gebouwen voor het overgrote gedeelte in eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en geplaatst worden zijn we in staat u een geweldige prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Doordat de door ons ontwikkelde producten door eigen personeel op de bouwplaats verwerkt worden is er een directe verbinding tussen de mensen op de werkvloer en onze productontwikkeling. Het gevolg hiervan is dat we dagelijks bezig zijn de producten te verbeteren en af te stemmen op de praktijk. Hierbij kunt u denken aan producten die eenvoudiger te monteren zijn, een betere afdichting, of een mooier uiterlijk geven maar ook aan bijvoorbeeld het beperken van de afvalstromen op de bouwplaats. Om een idee te krijgen wat dit in de praktijk inhoudt kunt u online onze film 'Bouwen met verstand van zaken' bekijken. Om een indicatie van de prijzen van bedrijfshallen te krijgen kunt u de voorbeeldlijst downloaden.

We zijn trots op ons product en informeren u graag over de mogelijkheden voor u. De afspraken die we met u maken komen we na, omdat we weten dat u daar op rekent!

Onder het menu 'Projectaanpak' nemen we u stap voor stap mee door de verschillende stadia van het bouwproces, vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke oplevering. Bent u na het bekijken van deze pagina's enthousiast geworden? Dan kunt u diverse referentieprojecten bekijken, informatie downloaden via downloads, meer informatie vragen door uw contactgegevens achter te laten, of een offerte aanvragen.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Hardeman BV Handels- & Constructiebedrijf vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.