Haven Stein BV

Haven Stein BV

Havenzicht 38, 6171EE, Stein 046-4331880 Website

Openingstijden (24 apr - 30 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

L’Ortye Haven Stein en L'Ortye Haven Maastricht zijn uw logistieke steunpunten in de Euregio voor aan- en afvoer van los gestorte bulkgoederen. Afhankelijk van uw behoefte zijn L’Ortye Haven Stein en L'Ortye Haven Maastricht samen met haar partners in staat uw goederenstromen vanaf de ARA-havens (Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen) geheel over te nemen. In de zeehavens organiseren wij de overslag van zeeschip naar binnenvaartschip inclusief de binnenvaart naar Stein of Maastricht.

In onze havens worden de goederen gelost, indien gewenst opgeslagen en eventueel bewerkt. Tenslotte verzorgt L’Ortye Haven in combinatie met L’Ortye Transport het laatste stuk wegtransport.

Alle onderdelen van het proces zijn naadloos op elkaar afgestemd!

Steeds vaker ontstaat de behoefte bij onze klanten de gehele regie in de logistieke keten door ons te laten verzorgen. Klanten willen focussen op kernactiviteiten en zijn op zoek naar partners die hun volledig kunnen ontzorgen op het gebied van logistiek. L’Ortye Haven vervult deze rol voor klanten in binnen- en buitenland.

Naast op- en overslag leveren wij toegevoegde waarde aan uw goederen, door deze op onze locaties bijvoorbeeld te breken, zeven, mengen, malen, om te pakken van of naar big bags. Om deze value added logistics activiteiten uit te voeren, beschikken wij over eigen installaties en werken we samen met specialisten. Voor wat betreft de value added services bieden wij onze klanten de mogelijkheid ladingen te wegen via de aanwezige weegbrug of te ijken. Daarnaast kunnen wij de volledige voorraadadministratie voor klanten verzorgen. Andere vormen van value added services die wij verzorgen zijn: monstername, uitvoeren van zeefanalyses, temperatuurregistratie van goederen en logistieke coördinatie.

Op onze havenlocaties beschikken wij naast aanwezige kantoorruimten en weegbruggen over diverse op- en overslagfaciliteiten. Altijd bereikbaar voor klasse 5B-schepen - zonder hoog- of laagwater problematiek.

Meer Rederijen en rondvaarten in de buurt

Deze Haven Stein BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Rederijen en rondvaarten in de buurt.