Let op: Vandaag is het Koningsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading BV

Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading BV

Sperwerweg 1, 6374AG, Landgraaf 045-5338200 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Aziatische levensmiddelen en producten
Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading is de marktleidende leverancier van toko's in West-Europa, en introduceerde 15 jaar geleden voor het eerst authentieke Aziatische levensmiddelen in mainstream Retail en Foodservice. Wat ons uniek maakt zijn 45 A-merken uit Thailand, Singapore, Maleisië, de Filipijnen, India, China, Vietnam en Korea, die ons de exclusieve distributierechten voor de EU hebben gegeven. Wij vernieuwen ons productportfolio continue om alle trend items en trendkeukens te kunnen aanbieden en upgraden onze service voortdurend om onze hoge standaard van operational excellence te handhaven.

NIEUW! Arabische levensmiddelen
Trouw aan onze oorsprong - de wens om de 'smaak van thuis' voor etnische inwoners naar Europa te halen en om foodies te inspireren met de lekkerste ingrediënten uit andere werelddelen - hebben wij een volledige range Arabische levensmiddelen toegevoegd aan ons productportfolio. Opnieuw is de selectie gebaseerd op populaire A-merken uit het land van oorsprong, inclusief Aïcha en El Baraka uit Marokko, en Marrouche van de gelijknamige populaire restaurantketen om de Libanese trendkeuken te vertegenwoordigen.

Concepten: Authentieke A-merken, Merkconcepten & Foodservice range
We helpen u navigeren door onze ruim 5.000 levensmiddelen door 3 heldere concepten aan te bieden:
Wilt u de nr. 1 Thaise sojasaus, de populairste Aziatische kruidenpasta's en 's wereld beste kokosmelk zo authentiek en puur mogelijk aanbieden in hun originele verpakking? Dan adviseren wij onze Authentieke A-merk Selectie.
Zoekt u de echte Aziatische en Arabische smaak, maar gelooft u dat uw shoppers liever 1 uniform en toegankelijk merk kopen? In dat geval zijn onze merkconcepten MeiAsia voor de Aziatische range of Yamna voor de Arabische de betere keuze.

Meer Supermarkten in de buurt

Deze Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Supermarkten in de buurt.