Hijnekamp Kozijnen

Hijnekamp Kozijnen

Utrechtsestraatweg 6, 3911TR, Rhenen 0317-618500 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Altijd kwaliteit,altijd op tijd!

Een persoonlijke benadering, een perfect product en een punctuele levering. Uit ervaring weet men bij Hijnekamp Kozijnen maar al te goed dat deze drie zaken essentieel zijn voor de klant in de bouwwereld. Daarom wordt binnen de fabriek in Rhenen gewerkt door de beste mensen met de meest moderne machines. De producten zijn uitsluitend van hout, de natuurlijke grondstof met de vertrouwde uitstraling.

Het bedrijf met acht werknemers is toegankelijk en kleinschalig, maar groots in het produceren van kwaliteit. Voor zowel bedrijven als particulieren levert Hijnekamp maatwerk op de millimeter nauwkeurig. En altijd op tijd.

En ook voor de montage van kozijnen kunt u bij Hijnekamp terecht.

Altijd een passende oplossing
U vraagt, wij draaien. Bij Hijnekamp Kozijnen wordt alles op het gebied van kozijnen, ramen en deuren op maat en volledig naar wens van de klant gefabriceerd. Voor ieder project, groot of kleinschalig, is een passende oplossing te vinden. Draai-kiepkozijnen, klepraamkozijnen, schuifraamkozijnen, tuindeurkozijnen, valramen schuifpuien, luiken of lijsten; Hijnekamp maakt ze met zorg en vakmanschap.

Informeer na de mogelijkheden via telefoon, email of een bezoek aan de fabriek in Rhenen.

Ordelijk en strak georganiseerd
Wie geïnteresseerd is in producten van Hijnekamp Kozijnen kan telefonisch of via deze website contact opnemen, maar natuurlijk ook langskomen in de toegankelijke fabriek (Steenhoven 6 in Rhenen). Op verzoek maakt de werkvoorbereider een offerte die na controle uiteraard kan worden aangepast aan de wensen van de klant. Vervolgens worden de specificaties in de computer ingevoerd en volgt een tekening die ook weer nauwgezet wordt gecontroleerd.

Bij het eigenlijke productieproces wordt het verantwoord geproduceerde hout door computergestuurde machines op maat gezaagd. Na de eerste montage worden de producten twee keer van verf voorzien, waarna de laatste afwerking plaatsvindt.

Meer Interieurontwerpers in de buurt

Deze Hijnekamp Kozijnen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Interieurontwerpers in de buurt.