Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Hollywok Wokrestaurant

Hollywok Wokrestaurant

Arnolduspark 10 A, 2132CR, Hoofddorp 023-5651188 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - zaterdag: 22:30

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

We nemen u mee naar het Verre Oosten!
Bij Hollywok kunt u terecht als u een stevige trek hebt in gezond eten. Bij Hollywok zult u merken dat gezond eten ook lekker kan zijn! Dit wokrestaurant voor Amsterdam en omgeving is uniek in zijn soort.

U loopt langs de vele eetkraampjes, ruikt heerlijke gerechten en hoort het houtvuur knetteren. Het is warm, erg warm zelfs, u heeft trek en wilt eten. Niet te zwaar en niet te licht, gewoon subtiel en toch apart.

Saté? Of toch verse vis? … lekkere salade, fruit … Ach … het kan allemaal! De keuze is aan u, of u nu wel eens in het oosten van de wereld bent geweest of niet, het maakt niet uit, reizen hoeft niet meer … De Wok Experience is nu binnen handbereik.

U kiest zelf de verse ingrediënten uit, en kijkt rustig hoe het gerecht bereid moet worden, u loopt langs de wokstraat en maakt uw keuze: Wordt het de teppanyaki of toch de grill. Of koken in bouillon? Allemaal even gezond, licht verteerbaar en heerlijk van smaak! Vervolgens kiest u voor één van de overheerlijke sausen en het smullen kan beginnen.
Het bijzondere aan dit concept is dat u zelf bepaald hoeveel u eet, wat u eet en hoe het bereid wordt. Er zijn diverse ingrediënten waar u uit kunt kiezen. U kunt zelf combinaties verzinnen, of voor de traditionele combinaties kiezen.

Er is vers fruit, soep, vlees en vis … er is zelfs een speciale saté grill waarop u verschillende soorten saté kunt bereiden. Ook kunt u kiezen uit de huis gemaakte loempia’s die voor u worden gebakken. Aan de teppanyaki plaat worden dagelijks verschillende dagverse producten aangeboden, die dan speciaal naar uw wens worden bereid. Als u trek heeft in traditioneel Indisch of andere oosterse specialiteiten is er een groot buffet waarvan u naar hartenlust kunt genieten…

So people … Let’s wok!

Meer Restaurants in de buurt

Deze Hollywok Wokrestaurant vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Restaurants in de buurt.