Honingpot Pannenkoekenhuis De

Honingpot Pannenkoekenhuis De

Hoofdstraat 124 126, 8162AP, Epe 0578-614334 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom op de website van het gezelligste Pannenkoekenhuis van de Noord Veluwe, DeHoningpot.nl Op onze website willen wij u een indruk geven van ons restaurant, onze pannenkoeken en onze speciale aandacht voor de kinderen.

Onze pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze gebakken,met meel van de molenaar. Een heerlijke ouderwetse pannekoek. Al onze ingrediënten zijn vers.En dat proeft u gewoon!

Heeft u speciale wensen ,maak het aan ons bekend en wij verzorgen het voor u.
Voor de kinderen is er bij de honingpot genoeg tebeleven,een speelhoek,speeltuin, U kunt rustig eten terwijl de kinderen zich prima vermaken. Maar ook voor kinderfeestjes, verjaardagen of partijen kunt u bij ons terecht. Informeer naar de mogelijkheden.

Nieuw bij De Honingpot:
De Amerikaanse pannenkoek!

Niet iedereen is een liefhebber van pannenkoekennatuurlijk, ook daar hebben we aan gedacht, er is ook patat met iets lekkers erbij, kijk op de menu kaart. Daar vindt u alles terug wat wij in ons restaurant aanbieden.

Bij ons kunt u:
Zelf uw pannenkoeken samenstellen.
Gezellig van een kop koffie genieten.
Lunchen.
Kinderpartijtjes houden.
Cadeaubonnen kopen.
Sparen voor diverse knuffels.
Ruim parkeren tegenover het pannenkoekenhuis.

In ons gezellige en sfeervolle restaurant gebruiken wij bloem en meel dat bij de molenaar vandaan komt, het wordt nog echt met steen gemalen zelfs. Daarnaast heeft De Honingpot een uitgebreidde menu kaart, waar niet alleen veel pannenkoeken op het menu staan, maar waar u als gast ook uw eigen pannenkoek kan samenstellen. Daarnaast heeft De Honingpot ook een aantal specialiteiten, denk bijvoorbeeld aan Pannenkoek met Biefstuk of een Indische Pannenkoek.

Het restaurant biedt ook geweldige faciliteiten voor (kleine) kinderen, zij hebben een eigen speelhoek achter in het restautrant, meer daarover bij Speelhoek. Kinderen komen natuurlijk niet alleen spelen, maar ook lekker eten.

Meer Restaurants in de buurt

Deze Honingpot Pannenkoekenhuis De vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Restaurants in de buurt.