Hoogen & Ruijters Advocaten Van den

Hoogen & Ruijters Advocaten Van den

Paradijslaan 42 A, 5611KP, Eindhoven 040-7112160 Website

Openingstijden (20 feb - 26 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Van den Hoogen & Ruijters Advocaten heet u welkom.

Ons kantoor bestaat sinds 1987. In eerste instantie is het kantoor gestart als een nichekantoor met als specialisatie het vreemdelingenrecht. Sinds de oprichtingsdatum heeft het kantoor de rechtsgebieden waarop het actief is uitgebreid. Door de meer dan twintigjarige ervaring kan ons kantoor u thans naast specifieke kennis op het gebied van vreemdelingenrecht en strafrecht ook behulpzaam zijn op velerlei andere rechtsgebieden. Op grond van onze jarenlange proceservaring menen wij u dan ook in de rechtszaal adequaat terzijde te kunnen staan, dan wel door middel van advisering juist een gerechtelijke procedure te kunnen voorkomen.

De clientele van ons kantoor varieert van prive-personen tot (zelfs internationaal opererende) ondernemingen. Voor onze buitenlandse clientele hebben wij op onze website (www.vdhradvocaten.nl) nadere informatie omtrent de door ons bestreken rechtsgebieden vermeld in een aantal talen.

Op dit moment zijn wij gevestigd aan de Paradijslaan 42 te Eindhoven (2e etage). Ons kantoor is centraal gelegen op loopafstand van het gemeentehuis van Eindhoven. Mede hierdoor zijn wij zeer gemakkelijk bereikbaar. In de directe omgeving is een veelheid aan parkeergelegenheid en ook via het openbaar vervoer is ons kantoor goed bereikbaar.

Op onze website www.vdhradvocaten.nl vindt u nadere informatie over de op ons kantoor werkzame advocaten, onze rechtsgebieden, de bereikbaarheid en tarieven. Daarnaast kunt u via de contactpagina gerichte vragen stellen aan de desbetreffende advocaat. Dit geheel conform de filosofie van ons kantoor zijnde een toegankelijke en benaderbare opstelling richting onze clienten.

Meer Advocaten in de buurt

Deze Hoogen & Ruijters Advocaten Van den vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Advocaten in de buurt.