Hornes Assurantiën & Administraties

Hornes Assurantiën & Administraties

Wilhelmina van Pruisenlaan 145, 2807KH, Gouda 0182-582888 Website

Openingstijden (19 feb - 25 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Onze organisatie

Deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk!

Als het om uw verzekeringen en financiën gaat, dan neemt u geen genoegen met de eerste de beste. U kiest voor kwaliteit en service en omdat u zeker wilt zijn van een goed advies en van de beste oplossing voor uw individuele situatie. Voor u, uw gezin en eventueel uw eigen zaak.

Hornes Assurantiën staat al sinds 1968 uitstekend bekend in Gouda en wijde omgeving met een relatiekring door heel Nederland. Die goede naam hebben we verdiend door de belangen van onze cliënten altijd voorop te stellen. Mede door permanente opleiding en bijscholing van onze medewerk(st)ers kunnen wij u een optimaal van dienst zijn.

Ons kantoor heeft een moderne uitstraling en heeft tot doel een product te leveren dat aansluit bij de verwachtingen en wensen van onze cliënten.

Ons team

Hornes Assurantiën & Administraties staat voor u klaar. Met een team van behulpzame medewerkers die weten waarom het gaat. Met meer dan 45 jaar ervaring. Zowel op het gebied van schade- en levensverzekeringen of het gaat om hypotheken en administraties.

Kwaliteit

Hornes Assurantiën is lid van de Nederlandse Vereniging van assurantieadviseurs en financiële dienstverleners (Adfiz) en voldoet dus aan de hoge eisen van vakbekwaamheid die de Adfiz stelt. Een kwestie van vertrouwen. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij voor u bemiddelen bij (bijna) alle verzekeringsmaatschappijen en banken. (zie lijst van samenwerkende verzekeraars en banken op onze website www.hornes.info). Ook voor hypotheken bent u bij ons aan het goede adres door de jaren lange ervaring welke onze hypotheekadviseurs hebben in het adviseren van hypotheken in welke vorm dan ook.

Administraties

Voor u niet alledaags........voor ons wel

Voor de meeste bedrijven en organisaties zijn zaken als financiële administraties, salarisadministratie en fiscale zaken geen dagelijkse kost. Het wordt allemaal vaak als ingewikkeld, als lastig ervaren. En dat is ook zo.