Hoveniersbedrijf Keuten van Loon

Hoveniersbedrijf Keuten van Loon

Beek 4 A, 5815CS, Merselo 0478-546339 Website

Openingstijden (13 nov - 19 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Als u plannen hebt met uw tuin, gaan we graag met u in gesprek. Wij inventariseren uw wensen, zij vormen onze inspiratiebron. Wij vertellen wat we voor u kunnen betekenen. U maakt op die manier kennis met de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Zo kunt u bepalen welke werkzaamheden u door ons wilt laten verrichten en welke werkzaamheden u bijvoorbeeld zelf wilt doen. Ons plan van aanpak houdt rekening met al uw wensen. Het eerste gesprek bij u thuis is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Op uw verzoek maken we een ontwerp inclusief een gespecificeerde offerte en een verdere uitwerking van het ontwerp. Wij werken met een open begroting. Als het plan definitief is, plannen we in overleg met u de uitvoering. En bij de uitvoering houden we nauw contact met u, zodat de oplevering een feest wordt. Ook de nazorg voor uw tuin is bij ons in goede handen.

Abonnementen, arrangement.
Het onderhouden en in stand houden van uw tuin vereist kennis van zaken, een goede planning en voldoende tijd. Wij zijn ervoor om u daarbij behulpzaam te zijn en te adviseren, of de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk van u over te nemen.
Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunnen wij u op afroep assisteren bij uw tuinwerkzaamheden. Daarvoor hebben we een speciaal abonnement dat u de zekerheid biedt dat u voor een bepaald aantal uren per jaar onze assistentie kunt inschakelen. Wij kunnen ook een arrangement maken, waarbij we vastleggen dat we periodiek (van wekelijks tot een à twee maal per jaar) uw tuin een algemene of specifieke beurt geven. Wij komen graag bij u op bezoek om ter plekke de wenselijkheid en de mogelijkheden te bespreken.

Sinds 1963 zijn we vanuit Venray actief als hovenier. Ons werkgebied strekt zich uit over Noord-Limburg en Oost-Brabant. We zijn een allround hoveniersbedrijf, dat werkt voor zowel particulieren als bedrijven, overheden en instellingen.

Voor alle voorkomende tuinwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Meer Tuinaanleg en onderhoud in de buurt

Deze Hoveniersbedrijf Keuten van Loon vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tuinaanleg en onderhoud in de buurt.