Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Hoveniersbedrijf Theo Denayere

Hoveniersbedrijf Theo Denayere

Zandlaan 12, 2181HS, Hillegom 0252-525960 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - zaterdag: 21:00

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Hoveniersbedrijf Theo Denayère staat al méér dan vijfenzeventig jaar voor vakmanschap. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het realiseren van al uw tuinwensen. Wij verzorgen tuinontwerpen, tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren, instellingen en bedrijven. Wij beschikken over een goed opgeleid team van mensen met hun eigen specialisme. Zodat wij de juiste persoon op de juiste klus kunnen zetten. Ons team van professionals staat voor u klaar. Neemt u gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Onze werkwijze
Wij beginnen met een afspraak bij u thuis en kijken samen wat er mogelijk is, welke uitstraling u uw tuin wilt laten hebben. Hoe wilt u de tuin beleven? Wat wilt u graag terug zien in uw tuin en wat is belangrijk voor u. Nadat alle wensen zijn geïnventariseerd kunnen wij een plan voor u maken. Een plan bestaat uit een ontwerp en bijvoorbeeld ook een beplantingsplan. U krijgt hierbij altijd een uitgebreide werk omschrijvende offerte van ons. Wij realiseren graag de tuin van uw dromen. Een goed hoveniersbedrijf heeft oog en oor voor haar klanten. Samen tot een goed ontwerp komen is een belangrijk uitgangspunt. Ons team van ervaren hoveniers verzorgen graag voor u de complete tuinaanleg. Indien u liever bij ons op kantoor langs komt, kan dat uiteraard ook.

Ook voor onderhoud, zowel periodiek als op contractbasis kunt u bij ons terecht. Ook dan komen wij eerst bij u langs om te bespreken wat de wensen zijn. Ook hier krijgt u uiteraard een offerte. Er is veel mogelijk, ook gladheidsbestrijding.

De zakelijke markt en zorginstellingen kunnen wij van dienst zijn met het inventariseren van terrein, bestekken schrijven, de totaal inrichting, ontwerp, aanleg en onderhoud.

Onze ervaring
Een tuin inrichten en onderhouden is vaak moeilijker dan men denkt. Niet iedereen is gezegend met groene vingers. Wij helpen u in alle aspecten en garanderen u de tuin die u voor ogen heeft. Een tuin vraagt ook om goede beplanting.

Meer Tuinaanleg en onderhoud in de buurt

Deze Hoveniersbedrijf Theo Denayere vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tuinaanleg en onderhoud in de buurt.