Hupkes Meubelstoffering

Hupkes Meubelstoffering

Halvestraat 2 4, 7412VN, Deventer 0570-615033 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Hupkes Meubelstoffering is gespecialiseerd in het stofferen en restaureren van zitmeubelen; zowel modern, klassiek als design. Van een Gispen stoel tot een Biedemeyer bank, van een Louis XVI stoeltje tot een Spektrum bank; u treft het allemaal in ons atelier aan.

Graag nodigen wij u uit verder te kijken op onze site, wij laten u graag iets proeven van ons mooie en dankbare vak!
U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom of ons atelier aan de Halvestraat 2 en 4 in Deventer.

Hupkes Meubelstoffering is als klein familiebedrijf al sinds 1968 gespecialiseerd in het stofferen van zitmeubelen; zowel modern, klassiek als design. Dit stoffeerwerk wordt uitgevoerd met grote aandacht voor úw specifieke wensen en met veel precisie voor het vak.

Hupkes Meubelstoffering werkt hoofdzakelijk voor particulieren, maar ook voor een aantal vooraanstaande woning- en projectinrichters. Zo heeft Hupkes bijvoorbeeld een spectaculaire hoekbank van 16 meter voor de vernieuwde Lounge van de Deventer Schouwburg gestoffeerd.

Ook bekleedt Hupkes oldtimers, boot-, caravan- en camperkussens, fitness- en massagebanken, kantoor-, tandarts- en kapperstoelen, wandpanelen en zelfs beddenschotten. Er wordt gewerkt met bekende merkstoffen als De Ploeg, Kvadrat, Gabriel en JAB, Kravet, Romo, Sanderson en Morris. Tevens heeft Hupkes veel ervaring in het stofferen met leer.

In onze showroom ziet u diverse door ons gestoffeerde meubelen. En vele dessins en stalen van de door ons gevoerde kwaliteitsmerken in stoffen en leer. Wij vinden samen met u altijd wel een passende stof. Wilt u zelf stofferen, geen probleem. Wij verkopen alle stoffen, leer en materialen met advies. Ook zo zijn wij u graag van dienst.

Tevens verkopen wij binnenkort de exclusieve banken van de Deense meubelontwerper SØREN LUND.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al uw stoffen en materialen om zelf te stofferen, daarbij kunt u ons tevens om advies vragen.