IJmond Werkt!

IJmond Werkt!

Stationsplein 48 A, 1948LC, Beverwijk 0251-279000 Website

Openingstijden (19 feb - 25 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

IJmond Werkt! is door de vier IJmond-gemeenten opgericht om de Participatiewet uit te voeren. Om werkgevers te ondersteunen bij deze wet heeft IJmond Werkt! in samenwerking met UWV het WerkgeversServicePunt Zuid-Kennemerland & IJmond (WSP) opgericht. Het WSP heeft 2 locaties, 1 in Haarlem en 1 in Beverwijk.

Met het WSP is een langgekoesterde wens van werkgevers in de IJmond en in Zuid-Kennemerland uitgekomen: één loket waar werkgevers met al hun vragen over de arbeidsmarkt terecht kunnen. Het WSP is een bundeling van kennis, databases en krachten en daar plukt de werkgever de vruchten van! Met name werkgevers die moeten voldoen aan de banenafspraak uit het Sociaal Akkoord, maar ook middelgrote of kleine werkgevers die geïnteresseerd zijn in het invullen van garantiebanen, Social return of andere regelingen kunnen bij het WSP terecht.

Een team van adviseurs elk met hun eigen branche- en sectorkennis, is samengesteld om de werkgever optimaal te bedienen. Zij zijn het aanspreekpunt voor werkgevers om bijvoorbeeld vacatures te vervullen en te adviseren over de diverse subsidieregelingen. Jobcoaches staan na een eventuele plaatsing zowel de werknemer als de werkgever bij met raad en daad. Gezamenlijk vormen de adviseurs en jobcoaches hét kennis- en bemiddelingscentrum voor de IJmondse arbeidsmarkt.

Een voorbeeld waar het WSP in kan adviseren is jobcarving. Onderzoek leert dat medewerkers veel van hun tijd aan taken besteden die niet tot hun echte werk behoren. Door deze taken uit te laten voeren door een kandidaat van het WSP haalt een werkgever meer rendement uit medewerkers.

De Haarlemse vestiging van het WSP vindt u in het pand van UWV in Haarlem, Zijlsingel 1 te Haarlem.
De Beverwijkse vestiging van het WSP vindt u in het pand van IJmond Werkt! aan het Stationsplein 48a te Beverwijk.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze IJmond Werkt! vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.