IJmond Werkt!

IJmond Werkt!

Stationsplein 48 A, 1948LC, Beverwijk 0251-279000 Website

Openingstijden (24 jul - 30 jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij IJmond Werkt! één loket voor de werkgever én de werkzoekende.

Sinds 10 april 2013 is IJmond Werkt! dé partner voor werkgevers én werkzoekenden op het gebied van arbeid en personeel. Een compleet nieuwe organisatie, een uniek samenwerkingsverband tussen de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Velsen en de Meergroep. IJmond Werkt! is er voor de werkgever én de werkzoekende in de IJmond.

Dienstverlening voor werkzoekenden
Met een unieke groepsgewijze aanpak helpt IJmond Werkt! werkzoekenden bij het vinden van werk. IJmond Werkt! voert voor de IJmondgemeenten de Participatiewet uit. Dit houdt onder andere in dat iedereen die bij de gemeente aanklopt voor inkomensondersteuning (voormalige WWB uitkering) wordt doorgemeld naar IJmond Werkt!. De gemeente bepaalt de toekenning van de uitkering, Ondertussen nodigt IJmond Werkt! u uit voor een intakegesprek.

We onderzoeken altijd of u kunt werken. Als dat het geval is, krijgt u een traject naar werk aangeboden via IJmond Werkt!. Mocht u niet in staat zijn om te werken krijgt u naast de uitkering ook hulp om in de toekomst weer aan het werk te komen.

De bijstandsuitkering en uw traject bij IJmond Werkt! stoppen wanneer u weer voldoende inkomen heeft.

Wat houdt de dienstverlening in?
Direct werken aan werk met IJmond Werkt!
U heeft een uitkering aangevraagd, het lukt u niet om zelfstandig een baan te vinden. Na de intake bij IJmond Werkt! krijgt u een traject op maat aangeboden. Er wordt gewerkt aan het zoeken naar een gewone betaalde baan. Onder begeleiding volgt u een paar dagdelen per week sollicitatietrainingen (CV maken, vacatures zoeken). Er wordt met u gekeken of terug naar school of een opleiding een mogelijkheid is. U verricht mogelijk werkzaamheden om werkritme op te doen of te houden en om 'werknemersvaardigheden' aan te leren.

Bij alle onderdelen staat het zoeken naar werk centraal.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze IJmond Werkt! vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.