Infinitum Legal Management

Infinitum Legal Management

Keizersgracht 391 A, 1016EJ, Amsterdam 020-2612885 Website

Openingstijden (15 Jul - 21 Jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Monday

  -
 • Tuesday

  -
 • Wednesday

  -
 • Thursday

  -
 • Friday

  -
 • Saturday

  gesloten
 • Sunday

  gesloten

Aanvullende informatie

ma t/m vr:op afspraak

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Infinitum Legal Management is een veelzijdig juridisch advies- en managementbureau.         

Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren van de huidige problematiek binnen uw bedrijf en passen missies en visies op strategisch niveau toe. Wij werken doeltreffend en hebben een holistische aanpak ten opzichte van uw besluitvorming binnen uw bedrijf. Daarnaast bieden wij training en advies om uw langetermijncontinuïteit binnen uw onderneming te waarborgen. Onze cliënten bestaan uit zowel het grootbedrijf, het MKB, overheidsinstanties, rechtspersonen en particulieren.

Voor juridisch advies en ondersteuning zijn wij gericht op Civielrecht, Bestuursrecht, Intellectueel eigendom, Ondernemersrecht, Patentrecht, Auteursrecht. Het beschermen, beheren en vastleggen van uw merknaam/ uitvinding is een specialisatie binnen onze onderneming. Wij zijn gediplomeerd en aangesloten bij de vereniging van Auteursrecht. Daarnaast werkt zij samen met gekwalificeerde advocaten en juristen en octrooigemachtigden.

Na jaren ervaring in de film en muziekbranche te hebben opgedaan - zowel ontwikkeld op creativiteit en bestuursrechtelijk niveau- zijn wij gestart met met de gedachte ' het beschermen van het Nederlands en Internationaal recht'. Onze visie is gericht op een rechtvaardige besluitvorming en wij werken procesmatig. Onze leidraad is in uw onderneming 'successie' te continueren en stabiliteit en zekerheid vast te stellen. Diversiteit en creativiteit binnen uw onderneming zal leiden tot een bedrijfspositionering waarin wij uw bedrijf concreet kunnen ondersteunen. Naast ondernemingen richten wij ons op het managen van Artiesten. Het opstellen van een carrièreplan dat gericht is op de groei van de artiest en hem/haar te adviseren en te ondersteunen in zijn/haar loopbaan. Infinitum bevat een groot netwerk binnen dat zowel Nationaal als Internationaal samengebracht kan worden.

Meer Advocaten in de buurt

Deze Infinitum Legal Management vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Advocaten in de buurt.