Inkstation Purmerend

Inkstation Purmerend

Achterdijk 34, 1441DH, Purmerend 0299-479311 Website

Openingstijden (19 jun - 25 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Gooit u uw auto weg als de benzine op is!? Nee toch?! Waarom dan wel uw lege (inkt)cartridge? Wij zijn sinds 2004 de inkt en printspecialist van Purmerend.

Gespecialiseerd in het navullen van inktcartridges, verkoop van compatible cartridges en alle printsupplies. Bovendien is het navullen van cartridges milieuvriendelijk. Zwart/gele/blauwe en rode inkt maar toch 'groen' en duurzaam printen!

Sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd in het hervullen van inktcartridges. Wij hervullen lege cartridges met de kwaliteitsinkt van Refill24. Deze inkt is speciaal afgestemd voor de desbetreffende cartridge en de bijbehorende printer.

Een belangrijke voorwaarde voor het kunnen hervullen van een aantal type cartridges is dat de cartridge niet te lang heeft stil gestaan aangezien deze kunnen indrogen. In de winkel staan onze specialisten voor u klaar en kunnen direct zien of een inktcartridge nog te hervullen is of niet. Mocht het niet het geval zijn dan is er altijd een alternatief voor handen. Vele cartridges zijn meerdere malen te hervullen.

Milieu.
In tijden van milieu en economische bewustwording is het juist zinvol om cartridges te laten hervullen, beter voor het milieu en uw portemonnee! Printerfabrikanten vermelden vaak op de verpakking dat de cartridges voor 'single use only' gebruik zijn. Dit is niet juist, vele soorten kunnen meerdere malen hervult worden. Wij werken in onze winkels bijvoorbeeld met printers van Canon, deze cartridges (series: cli-520 / cli-521 / cli-525 / cli-526) vullen wij wekelijks probleemloos bij. Wij liegen niet als wij zeggen dat wij onze cartridges door intensief gebruik al meer dan 100 keer probleemloos zijn bijgevuld!

Kostenbesparing op uw printkosten.
Op sommige type inktpatronen kan dit een besparing opleveren van 80% op de normale printkosten. Voor de meeste typen inktpatronen levert het u een besparing op van meer dan 50%, zeker gezien het feit dat wij de cartridge ook echt tot het maximum vullen.

Meer Kantoorartikelen en kantoormachines in de buurt

Deze Inkstation Purmerend vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kantoorartikelen en kantoormachines in de buurt.