KOOZIE Kindcentrum

KOOZIE Kindcentrum

Molenwater 4 A, 4331SB, Middelburg 0118-623652 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een kleine organisatie en daardoor flexibel, initiatiefrijk en zeer betrokken bij de kinderen en hun ouders. Bij ons is het knus en gezellig of anders gezegd heel "KOOZIE"!

Wij bieden opvang van 0-13 jaar in de vorm van een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, vakantieopvang en tussen-de-middagopvang. Peutergroep 2-4 jaar van 9:30-11:30 tijdens de schoolweken.
Ons doel is het blijven ontwikkelen van nieuwe activiteiten in plaats van meer van hetzelfde.

Voor werkende ouders is KOOZIE een uitkomst. Voor kinderen een gezellige plaats om in een veilige omgeving te spelen en kennis te maken en om te gaan met leeftijdgenootjes.Bij KOOZIE is veel ruimte, zowel binnen als buiten. Hierin bieden wij speelgoed en activiteiten aan die aansluiten bij de ontwikkeling van het kind.

KOOZIE biedt een uitdagende omgeving die kinderen stimuleert en prikkelt. Hierdoor leert het kind op zichzelf en zijn omgeving te vertrouwen.

KOOZIE is een zelfstandige organisatie voor kinderopvang. Als kinderopvangorganisatie bieden wij dagopvang aan kinderen vanaf 10 weken tot 4 jaar en buitenschoolse opvang vanaf 4 tot 13 jaar.Een pedagogisch beleid is niet statisch en daarom aan verandering onderhevig. Door de inbreng van ouders, onze pedagogisch medewerkers en natuurlijk de kinderen ontwikkelt het beleid zich iedere dag weer. Het beleidsplan vormt het uitgangspunt van onze beroepshouding en bepaalt ons handelen in de praktijk van alledag.

KOOZIE heeft gekozen voor een baby-, dreumes- en peutergroep. Het voordeel hiervan is dat het rust geeft, veiligheid biedt, praktisch werkt en er leeftijdsgerichte activiteiten plaats kunnen vinden. Daarnaast zijn er momenten waarop de verschillende groepen zich in dezelfde ruimte bevinden. Afhankelijk van de groepsgrootte is dat bij het brengen 's ochtends van 07.30 uur tot uiterlijk 09.00 uur, maar ook 's middags als de groepen klein zijn.