Kapteijns Administratie- en Belastingadviesbureau

Kapteijns Administratie- en Belastingadviesbureau

Bosscheweg 139 A, 5282WV, Boxtel 073-5514223 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kapteijns Administratie- en Belastingadviesbureau verzorgt administraties, salarisverwerking, het opstellen van jaarrekeningen, fiscale aangiften alsmede het geven van adviezen op fiscaal en financieel gebied ten behoeve van het MKB, éénmanszaak, freelancer, ZZP-er en startende ondernemer.

Ook voor particulieren verzorgen wij de fiscale aangiften, waaronder aangiften Inkomstenbelasting en aangiften Erf- en Schenkbelasting. Tevens geven wij adviezen op fiscaal en financieel gebied.

We houden ervan persoonlijk bij uw onderneming betrokken te zijn en direct met u in contact te staan. Zo krijgen, hebben en houden we cliënten in diverse branches. We leveren geen standaard routinewerk af, maar diensten gericht op uw specifieke situatie. Kortom, we houden van maatwerk.

Met een klein team staan we onze cliënten op een praktische, no-nonsense wijze met raad en daad ter zijde. Wij hechten sterk aan een goede persoonlijke relatie met onze cliënten en elkaar. Voor onze werkzaamheden maken we gebruik van moderne communicatiemiddelen, professionele administratieve en fiscale software en een uitgebreide (fiscale) bibliotheek. De contacten met onder meer banken, notarissen, advocaten en verzekeringsadviseurs zijn prima, hetgeen in de praktijk vaak waardevol blijkt.

Onze praktijk is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Het RB behartigt de belangen en bundelt de krachten van ruim 7200 aangesloten belastingadviseurs. Het RB gaat verder in fiscale kennis. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt haar leden een uitgebreid Permanent Educatie-programma aan. Aansluiting bij het Register Belastingadviseurs is voor ons belangrijk omdat u dan weet dat wij onze kennis op peil houden en u op deze manier adequaat helpen. Onze kennis is kwaliteit in uw voordeel.

Meer Belastingdiensten in de buurt

Deze Kapteijns Administratie- en Belastingadviesbureau vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Belastingdiensten in de buurt.