Kin Makelaars

Kin Makelaars

Bredaseweg 219 -01, 5038NE, Tilburg 013-5339339 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Meest en snelst verkopende makelaar in de regio Tilburg en Noord-Brabant met een gemiddelde klanttevredenheid van 8,4!

Afgelopen jaar verkochten we circa 1.000 woningen in Midden- en West-Brabant waarvan 250 in de regio Tilburg. Wordt uw huis de volgende?

Met onze vestiging in Tilburg verkochten we afgelopen jaar circa 250 huizen, waarvan 150 in de bestaande bouw. Daarmee zijn we voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot de meest verkopende woningmakelaar van Tilburg in de bestaande bouw. Met onze vier vestigingen gezamenlijk verkochten we afgelopen jaar ruim 1.000 woningen. In de makelaars top 100 zijn we daardoor afgelopen zomer gekroond tot meest verkopende makelaar van Noord – Brabant en 11e van heel Nederland.

Daar heeft u wat aan.

Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk advies. Wij beloven u geen gouden bergen en garanderen u niets wat niet kan. Wél bieden wij u – door middel van een gedegen en realistisch advies – perspectief en vertrouwen. Dat dit ook naar tevredenheid gebeurt, bewijzen de klantbeoordelingen ingevuld door verkopers op Funda. Kin noteert hierin steevast ruim een 8.

Kin doet meer, waaronder 6 gratis open huizen routes per jaar.

Continu zoeken we naar manieren waarop we een woning extra onder de aandacht kunnen brengen. Gedurende het dagelijks contact met kopers, op Funda, op onze eigen site, in onze nieuwsbrief die maandelijks naar 13.500 abonnees wordt verstuurd, maar bijvoorbeeld ook via de sociale media. Huizen kunnen op een andere manier worden gefotografeerd, toekomstige kopers virtueel rondgeleid in uw huis. Allemaal om te zorgen dat uw woning net wat meer opvalt en bij velen onder de aandacht komt. Voor scherpe tarieven. Daarnaast bieden we 6 GRATIS Open Huizen Routes per jaar aan. Uiteraard zijn afspraken op zaterdag en in de avond mogelijk.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Kin Makelaars vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.