Kinderdagopvang Broer Konijn

Kinderdagopvang Broer Konijn

Kanaaldijk 196, 1831BD, Koedijk 072-5600214 Website

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Broer Konijn biedt opvang aan kinderen in de leeftijd vanaf 10 weken tot ongeveer 12 jaar. Voornamelijk uit de regio Koedijk, Alkmaar, Bergen en Warmenhuizen.
Sinds 1995 creëert Broer Konijn een plek waarbij het team kwaliteit hoog houdt door uiting te geven aan een persoonlijke benadering. Een flexibele, open en betrokken houding in een veilige en kleinschalige omgeving. Onze doelstelling is dan ook om een ieder die bij Broer Konijn binnen stapt zich prettig, veilig en welkom te laten voelen.

De allerjongsten van 0 tot 1 jaar starten bij de babygroep "Nicht Molly". De dreumesen van 1 tot 2 jaar spelen bij "Broer Konijn", de peuters van 2 tot 3 zijn van harte welkom bij "Oom Teun". De kinderen van 3 tot 4 jaar ontdekken de wereld bij "Neef Karel".

Broer Konijn hecht aan een veilige en hygiënische ruimte veel waarde. Er is een veilige ruimte gecreëerd waarin kinderen in alle vrijheid en veiligheid de wereld kunnen ontdekken.
Als leidraad worden hiervoor de richtlijnen van de GGD hollandsnoorden, brandweer en het bouwbesluit gebruikt.
Tijdens de indeling van het gebouw is er goed nagedacht over de functionaliteit en gebruik van buitenlicht.
Door de indeling en kleur keuze binnen het gebouw proberen wij een ruimte te scheppen die wordt omschreven als warm en sfeervol.

Ook buitenspelen neemt een belangrijke plaats in binnen Broer Konijn.
Met de inrichting van de tuin hebben wij onderscheid gemaakt in waar de ontwikkelingsbehoefte van het kind ligt.

In onze voortuin is de speelruimte aangepast aan de belevingswereld van de kleintjes van 0 tot 1,5 jaar. Een veilige omgeving met zand, gras en babyschommels onder een afdak.
Voor de ouderen hebben we aan de achterkant een echte ontdekkingstuin gecreëerd. Hier staat in de zandbak een watertafel waar met een druk op de knop met water kan gespeeld kan worden. Er zijn verstopplekken, paadjes waarop gefietst kan worden, een echte berg en grote stenen om vanaf te springen.

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze Kinderdagopvang Broer Konijn vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.