Kinderopvang Jip & Janneke BV

Kinderopvang Jip & Janneke BV

Albrandswaardsedijk 74, 3172AA, Poortugaal 010-5066900 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

U bent op zoek naar kinderopvang in een omgeving waar uw kind zich veilig en vertrouwd voelt. Kinderopvang Jip & Janneke biedt zo’n omgeving. U kunt uw kind met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Natuurlijk zijn onze medewerkers ervaren, professioneel en betrokken. Zeker net zo belangrijk is het feit, dat zij houden van hun vak en daarom graag ook dat extra stukje persoonlijke aandacht bieden.

Kinderopvang Jip & Janneke biedt professionele opvang, verzorging en begeleiding aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij bieden voldoende speelgelegenheid in onze ruim opgezette accommodaties, hebben gevarieerd speelmateriaal en organiseren diverse activiteiten. Onder deskundige leiding worden de kinderen gestimuleerd in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling; uiteraard zo veel mogelijk in samenspraak met de ouders. Het belang van het kind staat bij Kinderopvang Jip & Janneke altijd voorop. Het kind wordt door ons gezien als uniek en mag zich ontwikkelen in zijn/haar eigen tempo.

Kinderopvang Jip & Janneke werkt volgens de geldende normen en eisen gesteld aan het bieden van kinderopvang. Zo zijn de leidster-kind-ratio, het 4-ogen-principe en de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling geïmplementeerd in het pedagogisch handelen vanuit het pedagogisch beleid. Meer informatie hierover vind u via de website onder het kopje “veiligheid en gezondheid”.

Kinderopvang Jip & Janneke heeft meerdere locaties.
In Poortugaal bevindt de locatie zich tegen de dijk van de oude Maas, in een bosrijke omgeving met zeer ruime afgesloten tuinen rondom. In Rhoon zijn we onderdeel van het complex met de scholencampus in de wijk Portland, doch met eigen afgesloten speelterreinen.

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze Kinderopvang Jip & Janneke BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.