Koonings Bruid & Bruidegom

Koonings Bruid & Bruidegom

Dukaat 5-5 a, 5751PW, Deurne 0493-313220 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Koonings Bruid en Bruidegom; ’s Werelds grootste bruidsmodespeciaalzaak!
Brabantse gemoedelijkheid alom in onze ruim 4500m² grote bruidszaak gevuld met meer dan 3500 bruidsjaponnen, 750 kostuums en prachtige collecties van avond- en cocktailkleding. Het is niet zomaar een bruidsmodezaak, het is een beleving!

Bij Koonings vinden we dat het uitzoeken van je bruidskleding ook een feestje mag zijn!
Laat je betoveren door onze indrukwekkende Sissi-ballroom, waan je op de stranden van Ibiza, of in het glamoureuze Hollywood in een van onze speciale showrooms.

Vanaf de provinciale weg van Helmond-Deurne nodigt het enorme hagelwitte pand met de stralende bruidspoppen in spotlights je uit om in de droomwereld van bruidskleding en glamour te stappen.
Wij bieden meer dan 70 topmerken voor bruid en bruidegom, zowel de meest bekende als exclusievere merken. Voor een volledig overzicht kun je terecht op onze website.
Maar het is niet alleen voor de japon of kostuum. In onze shop in shops kunt u zich laten informeren over alle mogelijkheden met accessoires en deze meteen bij je kleding passen.
Eigen design
Wil je een uniek design of een eigen twist aan je japon geven? Wij bieden de mogelijkheid om een eigen creatie te ontwerpen. Samen met een van onze stylisten tekenen we de japon van je dromen en gaan we op zoek naar stoffen. Daarna wordt je jurk in ons eigen atelier gemaakt en zorgen we ervoor dat hij perfect aansluit op jouw lichaam!
Bijzondere gasten
Alle bijzondere gasten op een huwelijk willen er natuurlijk geweldig uitzien. Of het nu gaat om de moeders van het bruidspaar, de bruidsmeisjes of de bruidskinderen. Voor al deze gasten hebben wij een speciale afdelingen met een zeer uitgebreide diverse collecties.
En bent u geen bijzondere gast, maar wilt u er gewoon fantastisch uitzien op een huwelijk, ook dan bent u uiteraard van harte welkom!
Kwaliteit en zekerheid
Al bijna 50 jaar specialiseert Koonings Bruid en Bruidegom zich in bruidsmode.

Meer Bruidsmode in de buurt

Deze Koonings Bruid & Bruidegom vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bruidsmode in de buurt.