Kraak & Donker Makelaardij

Kraak & Donker Makelaardij

K R Poststraat 17, 8441EL, Heerenveen 0513-627474 Website

Openingstijden (18 dec - 24 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Over Kraak & Donker Makelaardij

Over Kraak & Donker Makelaardij

Kraak & Donker Makelaardij is een gerenomeerd- en allround makelaarskantoor in Heerenveen. Jan Jouke Kraak en Willem Donker zijn beide makelaar en eigenaar van dit kantoor aan de K.R. Poststraat 17. Klanten kiezen voor Kraak & Donker om onze klantgerichtheid, persoonlijke aanpak, laagdrempeligheid, correcte afhandeling, juiste afspiegeling van zaken en goede collegiale verhoudingen.

Hierdoor staat Kraak & Donker al enkele jaren in de top 10 van de makelaarskantoren met het beste verkoop/aankoop resultaat in Friesland!

Beide makelaars zijn ingeschreven in het register van de stichting VastgoedCert en mogen om die reden de titel 'Register Makelaar-Taxateur' (RMT) voeren. De consument heeft in zo’n geval te maken met een makelaar en/of taxateur die door de stichting VastgoedCert positief is beoordeeld met betrekking tot vakbekwaamheid. Tevens zijn de heren beiden lid van de N.V.M., de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de grootste en belangrijkste landelijke branche-organisatie voor makelaars en vastgoeddeskundigen.

Het werkterrein van Kraak & Donker beperkt zich niet alleen tot de plaats Heerenveen, maar ook het gebied van ca. 25 km daaromheen. Wij houden ons bezig met vrijwel alle aspecten van de makelaardij in onroerende zaken, zoals bemiddeling in aan- en verkoop van woningen en bedrijfsonroerend goed, taxaties van woningen en bedrijfsonroerend goed, beheer, nieuwbouw en advisering met betrekking tot onteigening, woningfinancieringen (hypotheken) en assurantiën.

Voor het maken van afspraken voor bijvoorbeeld bezichtiging of taxatie kunt u terecht bij Fenny Hepkema en Mirjam Boomsma, zij vervullen de administratieve/secretariële taken binnen ons kantoor.

Kraak & Donker bevindt zich in het centrum van Heerenveen en is uitstekend bereikbaar (vanaf de snelweg A32 afslag Heerenveen-centrum, na ± 600 meter aan de rechterhand). Gratis parkeervoorzieningen zijn op eigen terrein aanwezig.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Kraak & Donker Makelaardij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.