La Luna Beautysalon

La Luna Beautysalon

Clara Wichmanntuin 12 A, 1705JZ, Heerhugowaard 072-5728728 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Dinsdag - donderdag: 22:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Beautysalon La Luna is alweer 15 jaar gevestigd boven Apotheek Stad van de Zon. Aan het roer Karin Reijerse, 53 jaar, met meer dan 20 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. Zij heeft La Luna uitgebouwd tot een niveau 4 salon met diverse specialisaties waaronder Acne Specialisatie en Permanente Make-up. Vanaf 2006 is de salon versterkt Sylvia Haver (26 jaar), schoonheidsspecialiste niveau 4, U kunt bij haar ook terecht voor pedicure behandelingen.

Beautysalon La Luna staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en probeert aan alle wensen van de klant te voldoen. Bij La Luna kunt U terecht voor het verzorgen, verbeteren en onderhouden van uw huid.

De productlijnen van Ariane Inden en Etre Belle lenen zich uitstekend voor gebruik in de salon maar vooral ook voor thuisgebruik. Kijk voor ons uitgebreid assortiment in onze Webwinkel. Want het gebruik van de juiste verzorgingsproducten thuis is de garantie voor het beste resultaat.

Bij La Luna begint een Ariane Inden gezichtsbehandeling met een huidmeting, waarbij we het vocht- en vetpercentage van uw huid meten, daarna gebruiken we het perfect skin schedule om de juiste producten bij de behandeling te kiezen. Hierdoor bent U gegarandeerd dat we met de voor U optimale werkstoffen de behandeling verzorgen.

La Luna gebruikt in haar behandelprogramma’s de modernste apparatuur voor het verbeteren en het in goede conditie houden van U huid. Bij Schoonheidsinstituut La Luna werken we met 2 units van de Skin Master Plus* en de Skinpeeler.

Huidverbetering met Manuele Microdermabrasie; door een Microdermabrasie behandeling worden grove poriën, oppervlakkige littekens, pigmentvlekken minder zichtbaar, de huid wordt als het ware gepolijst, het verminderd acne en de overtollige talgproductie.

Hyaluronbehandeling; het hyaluronzuur wordt verspreid afgegeven in verschillende lagen van de huid. Hoogwaardige oliën geven de huid een fluweelzacht, fris en soepel gevoel en een jeugdige uitstraling.

Meer Schoonheidsinstituten in de buurt

Deze La Luna Beautysalon vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schoonheidsinstituten in de buurt.