Leo van der Valk Boomverzorging en Hoveniersbedrijf

Leo van der Valk Boomverzorging en Hoveniersbedrijf

Rijnstraat 25, 2223EG, Katwijk 071-4081051 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Hoveniersbedrijf Leo van der Valk is een hoveniersbedrijf dat al uw tuinwensen kan realiseren. Van ontwerp tot en met onderhoud. Dit alles toegesneden op de individuele klant, van een kleine voortuin tot complete bedrijfstuinen en parken.

Onze afdeling boomverzorging is gespecialiseerd in het snoeien, kappen en verzorgen van bomen als ook de nieuwe aanplant van bomen.

Samen met onze medewerkers, elk gespecialiseerd in zijn eigen vakonderdeel verzorgen wij uw gehele tuin. dit doen wij al meer dan 20 jaar met een gestaag groeiend aantal klanten.

Bomen hebben al vanaf het begin een speciaal plekje in ons bedrijf zowel wat snoeien en kappen van klein tot groot betreft, als het vinden van de juiste (bijzondere/aparte) boom voor elke plek. Wij zijn gespecialiseerd in het snoeien en kappen van bomen op moeilijk begaanbare plaatsen. Onze medewerkers zijn gediplomeerd in alle facetten van het vak. Zogenoemde European treeworkers.

Wij maken tuinen in alle maten, van heel klein tot heel groot en in iedere stijl en sfeer. Bij bedrijven en particuliere opdrachtgevers. Al onze tuinen worden gekenmerkt door een unieke combinatie van sfeer, leefbaarheid, creativiteit en persoonlijke uitstraling. Geen tuin is hetzelfde.

U kunt ten allen tijde volledig vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een ontwerp en een offerte.

Leo is uw eerste aanspreekpunt; met hem kunt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek over de aanleg of verandering van uw tuin. Hij komt dan langs om persoonlijk met u en uw tuinsituatie kennis te maken. Aan de hand van uw wensen wordt een ontwerpschets en een offerte voor de realisatie gemaakt.

Meer Tuinartikelen in de buurt

Deze Leo van der Valk Boomverzorging en Hoveniersbedrijf vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tuinartikelen in de buurt.