Letterplex bv signmakers & kunststoffen

Letterplex bv signmakers & kunststoffen

Amsterdamsestraatweg 216, 3551CN, Utrecht 030-2437618 Website

Openingstijden (25 jun - 1 jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Letterplex is van oorsprong een familiebedrijf uit 1976 en inmiddels een echte specialist in reclame, belettering en kunststoffen. Door mee te groeien met de ontwikkelingen op het gebied van materialen en machines is Letterplex uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. Wij hebben alle disciplines onder één dak om te kunnen voorzien in al uw wensen van ontwerp tot productie en montage. Samen met u zoekt Letterplex graag naar de beste oplossing voor uw vraagstuk. Of dit nu gaat om de vernieuwing van de huisstijl voor al uw vestigingen en bedrijfsautos of een uniek naambord voor uw nieuwe pand.

Onze producten en diensten

Een flexibel team van specialisten ontwerpt en vervaardigt op korte termijn zeer uiteenlopende specialistische producten, zoals bewegwijzering, tekstborden en full colour stickers. Kleine of grote projecten, ze zijn bij Letterplex beiden even welkom. Of u nu twijfelt over materiaal, kleur of ontwerp of juist precies weet wat uw wensen zijn, wij staan voor u klaar.

Al meer dan 35 jaar genieten wij het vertrouwen van vele kleine en grote klanten, mede omdat kwaliteit bij Letterplex altijd voorop staat. Wij leveren gegarandeerd een kwaliteitsproduct waar u langdurig plezier aan zult beleven.

Letterplex werkt sinds jaar en dag met team van professionals. Hierdoor is er volop ruimte voor creativiteit en improvisatie. Dit maakt dat wij regelmatig zelf nieuwe producttoepassingen en productbewerkingen uitproberen, wat zorgt voor een continue verbetering van onze kwaliteit en ons productaanbod.

Voor wie werken wij?

In het klantenbestand van Letterplex zit een grote verscheidenheid aan bedrijven. We hebben diverse vaste grote afnemers, zoals woningbouwverenigingen, aannemers en ontwerpbureaus. Daarnaast zijn er vele kleine bedrijven die ons weten te vinden voor onder meer gevelbelettering en lichtreclame. En natuurlijk zijn particulieren bij ons ook van harte welkom.

Meer Reclame in de buurt

Deze Letterplex bv signmakers & kunststoffen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Reclame in de buurt.