Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Looijen Meubelstoffeerderij

Looijen Meubelstoffeerderij

Frans Halsstraat 1, 4041GX, Kesteren 0488-482263 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving

Waarom een zitmeubel wegdoen? Doe een zitmeubel niet te snel weg, het is niet goed voor het milieu en het kan bijna altijd nog gestoffeerd worden. Als het om comfort gaat zit het oude vertrouwde zitmeubel vaak het lekkerst.

Bij het herstofferen behoud je het “oude” comfort en kun je de uitstraling zelf bepalen door de keuze van stof of leer.

Als het hout maar goed is, de rest kunnen we maken, een bekende uitspraak bij ons of het nu gaat om antieke, klassieke, moderne of design meubelen. Het maakt niet uit of het nu 40 fauteuils zijn of 1 kinderstoeltje.
Wij vernieuwen ook caravan-, boot- of sierkussens.

Hoe gaan we te werk
Eerst wordt het binnenwerk nagekeken en eventueel vernieuwd of gerepareerd voordat de stof of het leer wordt verwerkt. Als het binnenwerk goed is gaat de stof ook langer mee en behoudt het meubel zijn comfort voor langere tijd.

Antiek en klassiek
We proberen het meubel zoveel mogelijk in de “oude“ staat op te bouwen met authentieke materialen van een goede kwaliteit, zodat het meubel zijn waarde behoud en het comfort blijft of verbeterd.

Reparaties
Hout verbindingen die los laten, een “kraak” of “piep” in de bank, een knoop die er uit is of een zitkussen die wat te zacht wordt, allemaal problemen die kunnen voorkomen en ook weer opgelost kunnen worden.

Stoffen
Veel keus uit verschillende meubelstoffen- of leerstalen van verschillende stof- en leerfabrikanten. Maar als u zelf stof heeft is dat ook geen probleem.

Voor wie
Voor iedereen, of u nu particulier of voor u bedrijf een herstoffeerder nodig heeft Meubelstoffeerderij Looijen is het juiste bedrijf.
Vrijblijvende prijsopgave bij de klant thuis, in de omgeving tot een straal van ongeveer 35 à 40 kilometer vanaf Kesteren

Meer Meubelstoffering in de buurt

Deze Looijen Meubelstoffeerderij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Meubelstoffering in de buurt.