Mako Machines en Konstrukties

Mako Machines en Konstrukties

Eggerinksweg 7, 7556AG, Hengelo 074-2455340 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Mako Machines en Konstrukties in Hengelo in Overijssel is een jonge en dynamische organisatie met meer dan 40 jaar ervaring in zowel de machine- en speciaalmachinebouw als constructie-werkzaamheden. De werkterreinen varieren van handelingsunits tot geavanceerde productielijnen en van staalconstructies tot hoogwaardige machineframes.

Ervaren constructeurs en tekenaars staan klaar om de geboden oplossingen te vertalen naar ontwerpen en daarbij behorende werktekeningen. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van moderne CAD-technieken.

Als geen ander weten wij op een professionele manier om te gaan met uw vragen. Hierbij is een luisterend oor het begin van een geslaagde oplossing.
Onze ervaren projectleiders interpreteren uw wensen en problemen op de juiste manier, hetgeen resulteert in effectieve en doeltreffende oplossingen.

Onze werkplaatsmedewerkers geven aan de hand van het pakket tekeningen en door gebruik te maken van de nieuwste verspaan-, las- en vervormingtechnieken, fysiek gestalte aan de geboden oplossing.

Het Totale pakket

Mako is in staat een totaal pakket aan constructiewerkzaamheden te leveren die nodig zijn voor de realisatie van een project. Het maakt niet uit of het hier gaat om constructies, trappenhuizen, hekwerken of machineframes, voor elke wens vinden wij de juiste oplossing.
Al onze medewerkers hebben reeds vele jaren alle een VCA diploma om veilig te kunnen werken. Vanaf 1 februari 2011 zijn wij ook als bedrijf VCA** gecertificeerd. Wij hebben hiermee onze veilige werkwijze vastgelegd en kunnen ook als hoofdaannemer op bouwplaatsen optreden.

Vele tevreden klanten maken gebruik van de creatieve oplossingen in de machinebouw die Mako kan bieden. Oplossingen in zowel de proces- als de productietechnische hoek en oplossingen die variëren van eenvoudige handelingsapparatuur tot complexe productielijnen.

Meer Metaalbewerking in de buurt

Deze Mako Machines en Konstrukties vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Metaalbewerking in de buurt.