MartiniPlaza

MartiniPlaza

Leonard Springerlaan 2, 9727KB, Groningen 050-5222777 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Aangenaam in MartiniPlaza! Een uitstekende combinatie van hospitality én diversiteit in de evenementenaccommodatie van Noord-Nederland. Onze ruime theaterzaal met 1.550 comfortabele stoelen is geschikt voor de grotere musicals, maar is ook direct inzetbaar als plenaire congreszaal. Sfeervol en uitgerust met de vereiste technieken. De topsporthal is snel om te vormen naar een mega congreszaal voor 3.600 personen, een (pop)concerthal voor 5.000 bezoekers of te gebruiken als exporuimte. De beschikbare beursruimte is 15.000 m2 verdeeld over zes hallen. Wij faciliteren uw evenement graag zoals u dat wilt.
MartiniPlaza is eveneens geschikt voor kleine, intieme bijeenkomsten. Hierbij valt te denken aan recepties, netwerkborrels, vergaderingen, groepsdiners en gala’s. Wij bedienen met overgave en vooral met hoogwaardige catering. Afhankelijk van het aantal personen kunt u kiezen voor een bijeenkomst in een sfeervol ingerichte ruimte, zoals onze volledig gerenoveerde Springerfoyer of het restaurant Inspirations. Voor grotere gezelschappen zijn de topsportlounge of het theatercafé uitermate geschikt. MartiniPlaza is groot en intiem tegelijk.

Wilt u advies of ondersteuning bij de organisatie van uw bijeenkomst? Graag verzorgen wij op verzoek alle zaken die nodig zijn om uw bijeenkomst in MartiniPlaza tot een succes te maken. Hierbij kunt u denken aan techniek, entertainment, personele ondersteuning, aankleding, publiciteit, kaartverkoop en al uw overige wensen.

MartiniPlaza is uitstekend bereikbaar met de auto door de ligging aan de ringweg rond de stad. Parkeren is geen probleem, MartiniPlaza Parking beschikt over 1.500 parkeerplaatsen.
Het openbaar vervoer brengt u vanaf het Centraal Station in slechts 5 minunten naar MartiniPlaza

Meer Conferenties en congressen in de buurt

Deze MartiniPlaza vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Conferenties en congressen in de buurt.