Mediation Groep Oost-Nederland

Mediation Groep Oost-Nederland

Oosterenkweg 19, 7245AA, Laren 0543-466655 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - vrijdag: 21:00

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een geschil met de hulp van een neutrale, gekwalificeerde conflictbemiddelaar: de mediator. Vanuit de kern van het probleem wordt gezocht naar wat gemeenschappelijk is en wat scheidt. Zonder de emotie uit het oog te verliezen. Zakelijk als het nodig is. Vanuit dit vertrekpunt worden oplossingen gezocht die zoveel mogelijk recht doen aan ieders belangen.

In onderstaande plaatsen beschikken de mediators van MGON over rustige werkruimtes:

Aalten – Kruisdijk 5, 7122 LL
Haaksbergen - Goorsestraat 39, 7482 CB
Lochem – Haalmansweg 42, 7241 CP
Ulft – Emailleplein 34, 7071 AZ
Warnsveld – De Gaikhorst 2, 7231 NB

In overleg kan ook een andere neutrale locatie bepaald worden.

Onze missie
Mediation Groep Oost-Nederland ondersteunt mensen en organisaties om vanuit hun eigen mogelijkheden en kracht gezamenlijk tot duurzame oplossingen te komen in (dreigende) conflictsituaties.

Hoe?
Onze mediators zoeken actief naar de kern van het probleem en naar wat gemeenschappelijk is en wat scheidt. Met een scherp oog voor wat emotie is en waar het ècht om draait. Vanuit dit vertrekpunt worden oplossingen gezocht die zoveel mogelijk recht doen aan ieders belangen.

Scheidingsbemiddeling
Je gaat scheiden en zoekt iemand die verstand van zaken heeft en alles van a tot z goed regelt. MGON zorgt dat alle onderwerpen aan bod komen, er goede afspraken worden gemaakt en zaken juridisch en fiscaal correct geregeld zijn. Je wilt echter ook dat de mediator de emoties die tijdens je scheiding spelen begrijpt. Scheidingsbemiddeling is bedoeld om alles rond je scheiding zoveel mogelijk in harmonie én vakkundig te regelen. Ook voor de kinderen. En dat is precies wat wij van MGON doen.

Arbeidskwesties
Arbeidsconflicten zijn aan de orde van de dag. Het gros verdwijnt vanzelf, want veel mensen zijn uitstekend in staat om hun conflicten zelf op te lossen. Vaak volstaat een goed gesprek om de zaak weer in goede banen te leiden. Maar soms lukt dat niet.

Meer Advocaten in de buurt

Deze Mediation Groep Oost-Nederland vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Advocaten in de buurt.